Let op! Geld lenen kost geld

Waarvoor kunt u geld lenen?

Geld lenen doet u niet zomaar. Meestal hebt u een bepaald doel gedachten waar u het geld voor wilt gebruiken. Dit noemt Directa.nl het leendoel. Een leendoel kan bijvoorbeeld een verbouwing van uw huis zijn, een auto kopen, een nieuwe keuken of een compleet nieuwe badkamer aanschaffen. Dit zijn grote uitgaven waar u geld voor kunt lenen. Bij Directa.nl kunt u geld lenen vanaf € 5.000. Wij hebben de verschillende leendoelen waar u voor kunt lenen op een rij gezet:

Auto financieren

Geld lenen voor een auto? Met een Persoonlijke lening hebt u heldere voorwaarden. Lees hier meer over een autolening bij Directa.nl.

Motor financieren

Geld lenen voor een motor? Vaak moet je in één keer een groot bedrag betalen. Hebt u niet voldoende spaargeld om een motor te financieren? Dan is een Persoonlijke lening bij Directa.nl misschien een uitkomst. Lees hier meer over een motor financieren bij Directa.nl.

Boot financieren

Een eigen boot kopen is een droom voor velen, maar hoe maakt u deze droom werkelijkheid? Als u op dit moment niet over de financiële middelen beschikt om een boot aan te schaffen, biedt Directa.nl uitkomst. Met Directa.nl is het financieren van uw droomboot binnen handbereik. Lees hier meer over een boot financieren bij Directa.nl.

Caravan financieren

Op zoek naar een (nieuwe) caravan? Bij Directa.nl wordt uw reisavontuur een haalbare realiteit! Of u nu op zoek bent naar een nieuwe caravan of juist uw huidige caravan wilt upgraden. Lees meer over uw caravan financieren bij Directa.nl

Duurzaamheidslening

Als u op dit moment niet de financiële middelen heeft om te verduurzamen, maar hier wel graag in wil investeren, dan kan een duurzaamheidslening bij Directa.nl een oplossing voor u zijn. Lees hier meer over een duurzaamheidslening bij Directa.nl.

Zonnepanelen financieren

Wilt u graag investeren in zonnepanelen? Dan kan het financieren van zonnepanelen bij Directa.nl een oplossing voor u zijn. Lees hier meer over financieren van zonnepanelen bij Directa.nl.

Verbouwing financieren

U wilt graag uw woning verbouwen. De verbouwing financieren met spaargeld is een optie, maar misschien is dit niet voldoende. Geld lenen voor een verbouwing kan een uitkomst zijn. Bij Directa.nl hebt u de keuze uit een Persoonlijke lening of Flex en Zeker lening. Lees hier meer over het financieren van een verbouwing met een lening van Directa.nl.

Bruiloft financieren

U staat op het punt om te trouwen met de bruiloft van uw dromen, maar u heeft op dit moment onvoldoende spaargeld? Dan is een persoonlijke lening van Directa.nl wellicht een uitkomst die u kan helpen. Lees hier meer over het financieren van uw bruiloft.

Medische ingreep financieren

Staat u een medische ingreep te wachten, maar wordt deze niet vergoed door de zorgverzekering? Dan kan een lening voor deze medische kosten een oplossing zijn. Lees hier meer over het financieren van uw medische ingreep.

Lening(en) oversluiten

Bent u nieuwsgiering of uw lening goedkoper kan? Of wilt u weten hoeveel u kunt besparen door uw leningen over te sluiten en samen te voegen tot één lening? Met Directa.nl bent u al snel goedkoper uit door de voordelige rentes. En met de gratis oversluitservice van Directa.nl is het oversluiten van uw lening eenvoudig en zo geregeld. Lees hier meer over het oversluiten van uw lening.

Waar moet u op letten bij geld lenen?

Geld lenen doet u niet iedere dag. Daarom wilt u precies waar u op moet letten voordat u een lening afsluit. Directa.nl heeft voor u een aantal tips als een lening afsluit. Bekijk hier alle tips over waar u op moet letten voordat u een lening aanvraagt en afsluit.

Waarom geld lenen bij Directa.nl?

Geld lenen doet u niet iedere dag. Daarom wilt u precies weten waar u aan toe bent als u een lening afsluit. Directa.nl is eerlijk en helder over geld lenen. Geen verrassingen, maar heldere voorwaarden. Bovendien kunt u bij Directa.nl altijd boetevrij aflossen, zo vaak en zo veel als u wilt. Meer weten over Directa.nl? Lees hier de 10 voordelen van geld lenen bij Directa.nl.