Let op! Geld lenen kost geld

Waarvoor kunt u geld lenen?

Geld lenen doet u niet zomaar. Meestal hebt u een bepaald doel gedachten waar u het geld voor wilt gebruiken. Dit noemt Directa.nl het leendoel. Een leendoel kan bijvoorbeeld een verbouwing van uw huis zijn, een auto kopen, een nieuwe keuken of een compleet nieuwe badkamer aanchaffen. Dit zijn grote uitgaven waar u geld voor kunt lenen. Bij Directa.nl kunt u geld lenen vanaf € 5.000. Wij hebben de verschillende leendoelen waar u voor kunt lenen op een rij gezet:

Auto financieren

Geld lenen voor een auto? Directa.nl heeft voor een Persoonlijke lening met een voordelige rente en heldere voorwaarden. Lees hier meer over een autolening bij Directa.nl.

Motor financieren

Geld lenen voor een motor? Vaak moet je in één keer een groot bedrag te betalen. Hebt u niet voldoende spaargeld om een motor te financieren? Dan is een Persoonlijke lening bij Directa.nl misschien een uitkomst. Lees hier meer over een motorlening bij Directa.nl.

Verbouwing financieren

U wilt graag uw woning verbouwen. De verbouwing financieren met spaargeld is een optie, maar misschien is dit niet voldoende. Geld lenen voor een verbouwing kan een uitkomst zijn. Bij Directa.nl hebt u de keuze uit een Persoonlijke lening of Doorlopend krediet. Lees hier meer over het financieren van een verbouwing met een lening van Directa.nl.

Lening(en) oversluiten

Bent u nieuwsgiering of uw lening goedkoper kan? Of wilt u weten hoeveel u kunt besparen door uw leningen over te sluiten en samen te voegen tot één lening? Met Directa.nl bent u al snel goedkoper uit door de voordelige rentes. En met de gratis oversluitservice van Directa.nl is het oversluiten van uw lening eenvoudig en zo geregeld. Lees hier meer over het oversluiten van uw lening.

Waar moet u op letten bij geld lenen?

Geld lenen doet u niet iedere dag. Daarom wilt u precies waar u op moet letten voordat u een lening afsluit. Directa.nl heeft voor u een aantal tips als een lening afsluit. Bekijk hier alle tips over waar u op moet letten voordat u een lening aanvraagt en afsluit.

Waarom geld lenen bij Directa.nl?

Geld lenen doet u niet iedere dag. Daarom wilt u precies weten waar u aan toe bent als u een lening afsluit. Directa.nl is eerlijk en helder over geld lenen. Geen verrassingen, maar heldere voorwaarden. Bovendien kunt u bij Directa.nl altijd boetevrij aflossen, zo vaak en zo veel als u wilt. Meer weten over Directa.nl? Lees hier de 10 voordelen van geld lenen bij Directa.nl.