Let op! Geld lenen kost geld

10 Redenen om geld te lenen bij Directa.nl

Een lening moet passen bij uw wensen, persoonlijke en financiële situatie. Het is een financiële verantwoordelijkheid en verplichting voor de lange termijn. Een lening kiest u dus niet zomaar. Kijk daarom verder dan alleen de rente en lees ook de voorwaarden goed. De 10 voordelen van geld lenen bij Directa.nl hebben we voor u op een rij gezet. 

1. Ruim 25 jaar ervaring in het verstrekken van verantwoorde leningen

Al ruim 25 jaar helpen we klanten aan een passende en verantwoorde lening. We adviseren u daarbij niet, maar informeren u wel graag zo volledig mogelijk over wat lenen inhoudt. Bij Directa.nl verstrekken we alleen leningen die verantwoord zijn. Daarom bekijken we bij elke gewenste lening of deze in de persoonlijke en financiële situatie van de aanvrager past. Dit doen wij samen met een team van gespecialiseerde en ervaren kredietacceptanten.

2. Zelf online een lening aanvragen

Bij Directa.nl hebt u zelf volledig de touwtjes in handen. Geen adviseurs, maar u bepaalt welke leenvorm het beste in uw situatie past. Hierbij is het belangrijk dat u zelf goed kijkt naar de verschillen tussen een Flex en Zeker lening en een Persoonlijke lening. Vergelijk de leningen met elkaar en zorg dat u de totale kosten van de lening goed in kaart brengt. Baseer de keuze van de leenvorm ook op het leendoel. Wilt u bijvoorbeeld geld lenen voor een auto? Dan is het wel heel belangrijk dat u uw lening hebt afgelost voordat deze auto weer aan vervanging toe is. Bent u er toch nog niet helemaal over uit? Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de verschillen tussen een Flex en Zeker lening en Persoonlijke lening. Is het daarna nog niet duidelijk? Onze specialisten staan dan graag voor u klaar om u de verschillen zo goed mogelijk uit te leggen.

3. Voordelig lenen en tegen lage rentes

Directa.nl is streng aan de poort. Dat wil zeggen dat niet iedereen bij ons geld kan lenen. Wij verstrekken alleen leningen die in iemands persoonlijke en financiële situatie verstandig is. Daarom kunt u bij Directa.nl voordelig lenen tegen lage rentes. Ook zijn wij duidelijk en transparant over onze rentetarieven. Benieuwd naar onze rente? Bekijk de rentetarieven van een Persoonlijke lening of de rentetarieven van een Flex en Zeker lening.

4. Vrijblijvend aanbod binnen 10 minuten

Hebt u de gewenste lening berekent? Dan kunt u via Directa.nl altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Met het aanvragen van een vrijblijvende offerte zit u nergens aan vast. Om een goede offerte te kunnen versturen, hebben we wel een aantal gegevens van u nodig. Bijvoorbeeld uw naam, burgerlijke staat, uw financiële situatie en uw woonsituatie. Komt u op basis van de door u ingevulde gegevens in aanmerking voor een lening? Dan ontvangt u van ons binnen 10 minuten een vrijblijvende offerte in uw mailbox.

5. Volledig digitale afhandeling van uw lening

De afhandeling van uw aanvraag gaat volledig online. Als u akkoord gaat met onze offerte, kunt u deze online digitaal ondertekenen doormiddel van iDIN. Aanvullende documenten kunt u uploaden via de online beveiligde persoonlijke omgeving van Directa. Hiervoor ontvangt u een e-mail met verdere instructies. Zodra u de benodigde documenten online veilig hebt geüpload, beoordelen onze ervaren medewerkers uw aanvraag. Is de lening verantwoord? Dan ontvangt u binnen enkele werkdagen het geld op uw bankrekening.

6. Altijd boetevrij aflossen

Als u leent bij Directa.nl, denken wij met u mee. U mag bij Directa.nl altijd boetevrij aflossen. Dit betekent dat wij geen kosten in rekening brengen voor het eerder of extra aflossen van uw lening. Kortom, hebt u een financiële meevaller of wilt u de lening volledig in één keer aflossen? Dan mag u bij Directa.nl altijd zonder extra kosten aflossen, zo vaak en zo veel als u maar wilt!

7. Eerlijk, duidelijk & betrouwbaar

Directa.nl is eerlijk, duidelijk en betrouwbaar in alles. In onze producten, voorwaarden, rentetarieven én service. Geen kleine lettertjes of onaangename verrassingen achteraf, maar 100% duidelijkheid vooraf. Op onze website informeren wij u zo volledig mogelijk over al onze producten, voorwaarden en rentes in heldere en duidelijke taal. Ook aan de telefoon. Komt u er zelf niet uit? Of is er iets niet duidelijk? Dan belt u met één van onze specialisten op 073 – 646 2556. Zij helpen u graag verder.

Vergunning

Financiële dienstverleners hebben een vergunning nodig om hun diensten uit te mogen voeren op de Nederlandse markt. De Autoriteit Financiële Markten (AFM), gedragstoezichtshouder, verstrekt deze vergunningen. Directa.nl beschikt over zo’n AFM vergunning (onder nummer: 12011145). Ook is Directa.nl lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Het doel van de VFN is het bevorderen van veilig en verantwoord lenen voor de consument. Als lid van de VFN, voldoet Directa.nl aan de gedragscodes en richtlijnen die de VFN aan financieringsondernemingen voorschrijft. Dit maakt Directa.nl een eerlijke en betrouwbare financiële dienstverlener.

8. Geen afsluitkosten

Geld lenen kost geld. U betaalt namelijk rente over de lening. Maar let goed op bij het kiezen van een goedkope lening of u nog extra kosten moet betalen. Bij Directa.nl kunt u geld lenen zonder afsluitkosten. Dit betekent dat wij geen extra kosten in rekening brengen voor het afsluiten van de leningen. Ook bereken wij geen advieskosten. Wij adviseren u namelijk niet, u bepaalt zelf welke lening het beste bij u persoonlijke situatie past. Met de rekentool van Directa.nl berekent u meteen hoeveel een Persoonlijke lening of Flex en Zeker lening u kost. Met één oogopslag ziet u de rente, de kosten per maand en de totale kosten van de lening. In de offerte ziet u dus ook hetzelfde rentetarief en kosten terug. Dus geen onverwachte hoge rentetarieven of kosten achteraf.

9. 14 dagen bedenktijd

Hebt u een lening bij Directa.nl afgesloten, maar blijkt achteraf dat dit niet is wat u wilt? Geen probleem, bij Directa.nl zit u nergens aan vast. U hebt namelijk recht op 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van het contract. Uiteraard bent u wel verplicht om het ontvangen geld binnen 30 dagen aan ons terug te betalen. Ook betaalt u rente over de dagen dat u het bedrag hebt geleend. Hiervoor geldt hetzelfde rentepercentage als in de afgesproken overeenkomst.

10. Wij zijn er voor u en voor onze klanten

Alles wat we doen, doen we verantwoord. Uw behoeften, wensen, persoonlijke en financiële situatie staan bij ons namelijk altijd centraal. Waarbij een snelle en klantvriendelijke service vanzelfsprekend is. Het is niet voor niets dat onze klanten ons beoordelen met een 8,9! Benieuwd naar klantervaringen bij Directa.nl? Lees hier alle ervaringen.