Let op! Geld lenen kost geld

Uw Persoonlijke lening oversluiten

Wilt u uw bestaande Persoonlijke lening oversluiten? Met het oversluiten van één of meerdere leningen kunt u moeiteloos honderden euro’s per jaar besparen. Daarnaast betaalt u één bedrag per maand in plaats van meerdere kleine bedragen. Oversluiten teveel moeite of te complex? Geen zorgen, Directa.nl regelt voor u de hele overstap. Gratis en voor niets. Het enige wat u hoeft te doen, is berekenen hoeveel u kunt besparen en een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hoeveel wilt u lenen? i

Waarvoor wilt u lenen?

721

Persoonlijke lening i

Het maximaal leenbedrag voor een Persoonlijke lening is .

Maandbedrag: i
Looptijd: i
Rentepercentage:
Jaarlijks kostenpercentage:
Totaal door u te betalen:
 Hoe is deze rente berekend?
Offerte is vrijblijvend.

Waarom een Persoonlijke lening oversluiten?

Soms blijkt achteraf dat de leningen die u eerder hebt gekozen niet in uw financieel voordeel zijn. Bijvoorbeeld vanwege de hoge rente die u maandelijks over uw lening betaalt. Momenteel staan de rentes historisch laag. Daar kunt u dus ook van profiteren. Door uw lening(en) over te sluiten naar een lagere rente kunt u aanzienlijk op de totale kosten van de lening(en) besparen. Ook betaalt u één overzichtelijk bedrag per maand en hebt u dus in één oogopslag inzicht in uw financiën.

Voordelen van leningen oversluiten

 • U bespaart geld, want één Persoonlijke lening is vaak voordeliger dan verschillende kleine leningen.
 • Het biedt helderheid omdat u één bedrag per maand betaalt.
 • Met Mijn Directa.nl hebt u altijd in één oogopslag inzicht in uw financiën.
 • Directa.nl regelt het oversluiten voor u met onze gratis overstapservice.

Welke lening(en) oversluiten naar een Persoonlijke lening?

 • Persoonlijke lening
 • Flex en Zeker lening
 • Doorlopend krediet
 • Creditcardschuld
 • Postorderkrediet
 • Roodstand bij uw bank

Waar u op moet letten bij het oversluiten van een Persoonlijke lening

Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten wanneer u een Persoonlijke lening hebt en u uw leningen wilt gaan oversluiten naar één voordelige lening. Wij hebben de belangrijkste punten voor het oversluiten van een Persoonlijke lening voor u op een rij gezet:

1. Rente

Kleine leningen hebben vaak een hogere rente dan grotere leningen. Hebt u leningen met een hoge rente? Dan kan het interessant zijn om deze lening(en) over te sluiten naar één voordelige lening. De rente is namelijk een belangrijke factor in het besparen op de totale kosten en/of maandlasten van de lening. Als de rente lager is en de resterende looptijd gelijk blijft of korter wordt dan kan oversluiten van uw lening(en) gunstig zijn. 

2. Kosten

Als u een Persoonlijke lening wilt oversluiten, is het belangrijk om te weten dat u niet bij iedere kredietverstrekker boetevrij mag aflossen. Daarom is het van belang om van te voren te checken in de voorwaarden of er aan het oversluiten van een Persoonlijk lening nog kosten verbonden zijn. Is dit het geval? Bekijk en bereken dan ook goed of het voor u voordeel oplevert.

3. Looptijd

Naast dat u kunt profiteren van een lagere rente bij het oversluiten van leningen, kunt u ook voordeel hebben door de looptijd te verkorten. Een kortere looptijd leidt tot lagere totale kosten van de lening. U betaalt namelijk een kortere periode rente. U lost dus sneller af, waardoor het bedrag waarover u rente betaalt ook sneller daalt. Een langere looptijd zorgt voor een lager maandbedrag, maar dit is wel duurder omdat u dus een langere periode rente betaalt. Een lening met een korte looptijd is uiteindelijk voordeliger.

Daarom Directa.nl

 • Uw lening volledig online aanvragen
 • Boetevrij extra aflossen
 • Rentes vanaf 4,4%
 • 25 jaar ervaring als kredietverstrekker
 • Altijd online inzicht in uw gegevens

Klanten beoordelen ons met een 8,9

U wilt betrouwbaar en verantwoord lenen. Dat doet u bij Directa.nl. Wij zijn een verantwoorde en zorgvuldige partner, bij wie snelle en klantvriendelijke service vanzelfsprekend is.

Lees hier alle klantervaringen