Let op! Geld lenen kost geld

Ervaringen van onze klanten

Wij vragen onze klanten regelmatig of ze tevreden met ons zijn. Wij blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Directa.nl werkt samen met de onafhankelijke review website KiyOh om echte meningen van klanten te verzamelen. Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs een lening afsloten.

Alle reviews via KiyOh weergeven

 

Beoordelingen

4.5
8,9/10

565 beoordelingen
gegeven via KiyOh

 • 5.0

  Erg blij met hoe het voor mij is opgepakt! Prettig telefonisch- en mailcontact.

 • 5.0

  Wederom snel geholpen door Directa. Zeer vriendelijke en adequate medewerkers.

 • 5.0

  Prettig contact gehad aan de telefoon en alles was goed en snel geregeld. Geld stond de dag na de bevestiging al op mijn rekening.

 • 5.0

  Mijn keuze voor Directa was snel gemaakt: lage rente en een gebruiksvriendelijke app. Na alle gevraagde documenten te hebben aangeleverd werd de volgende werkdag mijn aanvraag geaccepteerd en de dag erna stond het gevraagde bedrag op mijn bankrekening.

 • 4.5

  Fijne communicatie aan de telefoon, makkelijk alles online uploaden, snelle afhandeling en snel je geld

 • 4.5

  Mijn ervaring is goed. Werd snel en netjes behandeld. Kreeg ook goed advies.

 • 5.0

  Heel vriendelijk en professioneel geholpen. Prima bedrijf

 • 4.0

  Snel en duidelijk geregeld met ook een goede klant omgeving in mijn Directa

 • 5.0

  Niet zeker wetend welk krediet leverancier ik zou nemen, en verschillende zoekopdrachten te hebben gemaakt, sprong Directa.nl er toch boven uit door hun informatieve website en een paar goede video's hoe alles werkt. Ook is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam met mijn aanvraag. Eenmaal online op Directa.nl een vrijblijvende offerte aangevraagd voor een doorlopend krediet, waarna ik vrijwel gelijk akkoord ging met het contract die ik heb toegezonden gekregen. Na het goedkeuren van mijn aanvraag (hier krijg je een sms'je van) stond dezelfde dag nog, het krediet bedrag op mijn rekening. Al met al, ik ben langer bezig geweest met het zoeken van een goede krediet leverancier, dan dat de aanvraag en goedkeuring heeft geduurd. Mijn mening voor diegene die een persoonlijke lening of doorlopend krediet zoeken, zoek niet verder en vraag een vrijblijvende offerte aan bij Directa.nl

 • 2.5

  Twee weken gewacht op de beoordeling. Er werden steeds meer documenten opgevraagd waarna je weer twee dagen moest wachten tot het volgende document opgevraagd werd. De automatische berichten per mail dat de aanvraag afgewezen was werden per abuis verstuurd wanneer er weer een document was ontvangen. Hier schrok ik dan van. Dit als feedback ook aangegeven bij Directa. Na goedkeuring stond het geld gelukkig alsnog een dag later op mijn rekening maar was lange tijd onzeker of de lening verstrekt kon worden.