Let op! Geld lenen kost geld

Ervaringen van onze klanten

Wij vragen onze klanten regelmatig of ze tevreden met ons zijn. Wij blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Directa.nl werkt samen met de onafhankelijke review website KiyOh om echte meningen van klanten te verzamelen. Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs een lening afsloten.

Alle reviews via KiyOh weergeven

 

Beoordelingen

4.5
8,8/10

624 beoordelingen
gegeven via KiyOh

 • 4.0

  Ik ben goed geholpen en keuring aan de telefoon

 • 4.5

  Fijn geholpen en alles is duidelijk. Je weet gelijk waar je aan toe bent

 • 5.0

  Goede service, duidelijke informatie en behulpzame medewerkers gesproken. Gunstig rentetarief en het leenbedrag was snel overgemaakt op mijn rekening .

 • 5.0

  heb meerdere keren telefonisch contact gehad met een medewerker van Directa.nl, alle keren was de medewerker vriendelijk en behulpzaam bij de vragen die ik had!

 • 5.0

  Buiten dat het allemaal erg vlot was geregeld. Verbaasd dat hele internet me elke keer toch steeds weer. Geen oneindige telefoon gesprekken meer nodig, of bezoekjes op een kantoor ergens in het midden van nergens. Nee, twee mailtjes, en een telefoontje of ik alles begreep, alles invullen binnen een paar dagen was alles geregeld. Fantastisch.

 • 5.0

  Uitstekend service

 • 2.5

  Het indienen was vrij normaal behalve dat je door vele medewerkers word gebeld dat je nog iets moet doen terwijl je het al wel gedaan had. ze meten even verder kijken voordat ze gaan bellen. en dat gebeurde helaas regelmatig. aanvraag heeft bijna 8bweken geduurd en dat vind ik persoonlijke lang. Na 4 weken werd ik gebeld dat ik nu weer nieuwe info moest sturen omdat de eerdere info nu te oud was.. ja dat proces vond ik slecht..

 • 3.0

  Na het aanleveren van documenten kreeg ik steeds een mailtje dat alles compleet was, maar steeds na een week werd ik gebeld dat er toch weer iets miste. Bij het aanleveren van het uploadprogramma waren dan 2 slots open terwijl ik maar 1 document hoefde te leveren. Na een week wachten werd er gebeld dat het niet compleet was en bleek ik beide slots te moeten vullen met 1 document. Ik kreeg niet de indruk dat er een logica zat in die handelswijze. Al met al lang geduurd. De vorige keer was het in 1 week geregeld. aanbevelen alleen om de lage rente niet om het meedenken met de klant

 • 4.5

  Heel behulpzaam en snel geregeld zeer tevreden

 • 4.0

  Als je snel geld nodig hebt, kan dit een probleem zijn, maar in ons geval geen enkel probleem. Fijn dat ik boetevrij extra mag aflossen.