Let op! Geld lenen kost geld

Direct online geld lenen

Hebt u ergens geld voor nodig of wilt u een bestaande lening oversluiten? Een lening aanvragen en afsluiten regelt u zelf direct online bij Directa.nl. Direct lenen bij Directa.nl betekent lenen zonder tussenkomst van tussenpersonen. Dat gaat snel en vertrouwd in enkele simpele stappen. Binnen twee minuten weet u waar u aan toe bent. We adviseren u daarbij niet, maar informeren u wel graag. Zo ziet u vooraf hoeveel u maximaal kunt lenen en waarvoor. En we laten u veilig en verantwoord kiezen tussen onze mogelijkheden: Persoonlijke lening of Flex en Zeker lening.

Direct de lening die bij u past

Of u nou geld wilt lenen voor een nieuwe auto, of uw huidige lening wilt oversluiten: zorg dat u altijd een betaalbare lening kiest die het beste bij u en uw financiële situatie past. Dit draagt bij aan verantwoord geld lenen. Bij Directa.nl regelt u uw aanvraag in enkele heldere en begrijpelijke stappen. Daarbij helpt onze lening calculator u om leningen te vergelijken en de juiste keuze te maken.

Hoeveel wilt u lenen? i

Waarvoor wilt u lenen?

Wat voor lening wilt u afsluiten?

721 Met een Flex en Zeker lening leent u tegen een vaste rente en kunt tussentijds (in de eerste 24 maanden) geld opnemen binnen uw kredietlimiet. Met een Persoonlijke lening leent u tegen een vaste rente en ontvangt u het volledige geldbedrag op uw rekening.
Offerte is vrijblijvend.

Direct uw lening afsluiten? Regel het zelf online in 5 stappen:

Wat kost een Persoonlijke lening of een Flex en Zeker lening? Hiervoor hebben we een handige online calculator ontwikkeld. Dan kunt u zelf alvast uitrekenen wat uw keuze u gaat kosten en vergelijken welke lening het beste bij u past. De calculator werkt als volgt. Vul eerst een paar basisgegevens in, waaronder het gewenste geldbedrag en het doel waarvoor u wilt lenen. Daarna kiest u bij een Persoonlijke lening de gewenste looptijd en bij een Flex en Zeker lening maakt u een keuze uit de aflospercentages (maandbedrag). Zo ziet u meteen, netjes naast elkaar, het verschil in kosten tussen beide leningsvormen. Zoals het maandbedrag dat u moet aflossen, bijhorende rentepercentage en het totaalbedrag van het krediet.

Hoe korter de gekozen looptijd of hoe hoger het aflospercentage, hoe lager de totale kosten van het krediet. U bepaalt uiteindelijk zelf welk krediet het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Hebt u uw keuze gemaakt? Dan kunt u direct online via onze website een offerte aanvragen via de aanvraagknop. Ook dát gebeurt in slechts enkele stappen. In stap 1 staan de gekozen producteigenschappen van de lening calculator, zoals hoeveel en waarvoor u wilt lenen en het maandbedrag. Deze kunt u hier nog eventueel wijzigen. In stap 2 vragen we u om een aantal persoonlijke gegevens. En in stap 3 kunt u uw inkomsten en uitgaven doorgeven, zodat wij uw financiële situatie kunnen beoordelen. Daarna kunt u uw aanvraag zó verzenden. Uiteraard is uw privacy daarbij volledig gewaarborgd.

Zodra uw aanvraag bij ons binnen is, nemen we deze in behandeling. Naast een check op de door u ingestuurde gegevens doet Directa.nl ook een check bij het BKR. BKR staat voor Bureau Krediet Registratie. Het BKR brengt de kredieten van ons allemaal in kaart. Het is van belang dat u geen negatieve BKR situatie hebt.

Er kunnen nu drie dingen gebeuren naar aanleiding van het beoordelen van uw financiële situatie en persoonlijke situatie. Wordt uw aanvraag goedgekeurd, dan ontvangt u van ons direct per e-mail een vrijblijvende offerte. Hebben we meer informatie nodig voor de beoordeling, dan bellen we u even. En wijzen we uw aanvraag af, dan ontvangt u hierover ook direct bericht per e-mail.

We willen uw aanvraag uiteraard graag zo snel mogelijk in behandeling nemen. Voor een soepele gang van zaken is het dus van belang dat we de juiste gegevens en documenten van u ontvangen. Alleen dan kunnen we een overeenkomst met u sluiten. Als u goed op een paar dingen let, kan er eigenlijk niets misgaan.

Print om te beginnen het contract uit en onderteken élke pagina met pen in het daarvoor benoemde vak. Breng vooral geen wijzigingen aan met pen of potlood! Mocht er een fout in uw contract staan, bel ons. Dan sturen we u gewoon een nieuw contract. Zorg er verder voor dat u PDF’s, scans en/of foto's maakt van de andere gevraagde documenten. Deze moeten goed leesbaar zijn en mogen geen doorhalingen of donkere vlekken hebben. Upload tenslotte de ondertekende offerte en de gevraagde documenten veilig in uw persoonlijke online omgeving. Klik hiervoor op de link in de e-mail die u van Directa.nl hebt ontvangen. Let op: als u het document tweezijdig scant, dan uiteraard ook voor- én achterzijde uploaden!

Is uw financiering eenmaal akkoord, dan ontvangt u het geld binnen 1 dag op uw bankrekening. Daar hoeft u verder niets meer voor te doen.

Bereken hier uw lening

Hoeveel geld wilt u direct lenen?

Het is van belang om te berekenen hoeveel u kunt lenen voordat u een financiering gaat afsluiten. Dit kan via onze rekentool. Kun u meer lenen dan het bedrag dat u nodig hebt? Leen dan alleen het bedrag dat u nodig hebt.

Hoe kunt u direct geld lenen?

Hebt u een bestaande lening en wilt u uw lening oversluiten? Of wilt u een nieuwe lening afsluiten? Bij Directa.nl leent u direct online. Dit betekent dat u uw lening op onze website af kunt sluiten zonder de tussenkomst van tussenpersonen. Bij Directa.nl kunt u direct geld lenen voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende leendoelen: nieuwe auto, boot, caravan, verbouwing, extra geld achter de hand of misschien wilt u uw huidige lening oversluiten.

Lening oversluiten

Hebt u een of meerdere lopende leningen? Dan kunt u deze gratis oversluiten bij Directa.nl. Wij lossen het geleende bedrag voor u in een keer af en nemen de lening zelf over. U kunt bij Directa.nl bijvoorbeeld een Persoonlijke lening, Flex en Zeker lening of een Doorlopend krediet oversluiten. We kunnen samen kijken of u uw geleende bedrag in de vorm van Persoonlijke lening of Doorlopend krediet tegen een lagere rente over kunnen sluiten. Door over te sluiten naar een lagere rente kunt u mogelijk honderden euro’s besparen. Wilt u een vaste rente in plaats van een variabele rente? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen om uw Doorlopend krediet over te sluiten naar een Persoonlijke lening. Wilt u een vaste rente maar toch tussentijds flexibel geld op willen nemen? Dan zou de Flex en Zeker lening en passende keuze kunnen zijn.

Waarom Directa.nl?

  • Direct online lening aanvragen
  • Boetevrij aflossen
  • Gratis lening oversluiten
  • Lage rentes vanaf 7,3%
  • Verantwoord direct geld lenen

Een 8,9 van onze klanten

Kiyoh is een onafhankelijk website waar reviews over Directa.nl zijn te vinden. Het gemiddeld cijfer dat wij van onze klanten krijgen is 8,9. Natuurlijk zijn wij heel trots dat klanten ons zien als een betrouwbare partner met een voordelige dienstverlening.

Lees de klantervaringen