Let op! Geld lenen kost geld

Online geld lenen. Zo gaat dat.

Hebt u ergens geld voor nodig of wilt u een bestaande lening oversluiten? Regel het zelf direct online bij Directa.nl. Dat gaat snel en vertrouwd in enkele simpele stappen. Binnen twee minuten weet u waar u aan toe bent. We adviseren u daarbij niet, maar informeren u wel graag. Zo ziet u vooraf hoeveel u maximaal kunt lenen en waarvoor. En we laten u veilig en verantwoord kiezen tussen onze mogelijkheden: Persoonlijke lening of Flex en Zeker lening.

De lening die bij u past

Met welk doel u ook wilt lenen: zorg dat u altijd een betaalbare lening kiest die het beste bij u past. Dan hebt u er ook het meeste plezier van. Bij Directa.nl regelt u uw aanvraag in enkele heldere en begrijpelijke stappen. Daarbij helpt onze lening calculator u om leningen te vergelijken en de juiste keuze te maken.

Hoeveel wilt u lenen? i

Waarvoor wilt u lenen?

Wat voor lening wilt u afsluiten?

721 Met een Flex en Zeker lening leent u tegen een vaste rente en kunt tussentijds (in de eerste 24 maanden) geld opnemen binnen uw kredietlimiet. Met een Persoonlijke lening leent u tegen een vaste rente en ontvangt u het volledige geldbedrag op uw rekening.
Offerte is vrijblijvend.

Stap 1: Bereken uw lening

Wat kost een Persoonlijke lening of een Flex en Zeker lening? Hiervoor hebben we een handige online calculator ontwikkeld. Dan kunt u zelf vast uitrekenen wat uw keuze u gaat kosten. De calculator werkt als volgt. Vul eerst een paar basisgegevens in, waaronder het gewenste geldbedrag, het doel waarvoor u wilt lenen en de behoefte om tussentijds geld op te nemen. Daarna kiest u bij een Persoonlijke lening de gewenste looptijd en bij een Flex en Zeker lening maakt u een keuze uit de aflospercentages (maandbedrag). Zo ziet u meteen, netjes naast elkaar, het verschil in kosten tussen beide leningsvormen. Zoals het maandbedrag dat u moet aflossen, bijhorende rentepercentage en het totaalbedrag van de lening. Hoe korter de gekozen looptijd of hoe hoger het aflospercentage, hoe lager de totale kosten van de lening. Vanuit dit overzicht vraagt u een vrijblijvende offerte aan voor een lening naar u keuze.

Stap 2: Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hebt u uw keuze gemaakt? Dan kunt u direct online een offerte aanvragen via de aanvraagknop. Ook dát gebeurt in slechts enkele stappen. In stap 1 staan de gekozen producteigenschappen van de lening calculator, zoals hoeveel u wilt lenen en het maandbedrag. Deze kunt u hier nog eventueel wijzigen. In stap 2 vragen we u om een aantal persoonlijke gegevens. En in stap 3 kunt u uw inkomsten en uitgaven doorgeven. Daarna kunt u uw aanvraag zó verzenden. Uiteraard is uw privacy daarbij volledig gewaarborgd. 

Stap 3: Ontvang direct een offerte per e-mail

Zodra uw aanvraag bij ons binnen is, nemen we hem in behandeling. Er kunnen nu drie dingen gebeuren. Wordt uw aanvraag direct goedgekeurd, dan ontvangt u van ons direct per e-mail een vrijblijvende offerte. Hebben we meer informatie nodig voor de beoordeling, dan bellen we u even. En wijzen we uw aanvraag af, dan ontvangt u hierover ook direct bericht.

Stap 4: Upload enkele bestanden

We willen uw aanvraag uiteraard graag zo snel mogelijk in behandeling nemen. Voor een soepele gang van zaken is het dus van belang dat we de juiste gegevens en documenten van u ontvangen. Alleen dan kunnen we een overeenkomst met u sluiten. Als u goed op een paar dingen let, kan er eigenlijk niets misgaan. Print om te beginnen het contract uit en onderteken élke pagina. Breng vooral geen wijzigingen aan met pen of potlood! Mocht er een fout in uw contract staan, bel ons. Dan sturen we u gewoon een nieuw contract. Zorg er verder voor dat u scans of foto's maakt van de andere gevraagde documenten (bijvoorbeeld met uw mobiele telefoon). Deze moeten goed leesbaar zijn en mogen geen doorhalingen of donkere vlekken hebben. Upload tenslotte de ondertekende offerte en de gevraagde documenten veilig in uw persoonlijke online omgeving. Klik hiervoor op de link in de e-mail die u van Directa.nl hebt ontvangen. Let op: als u document tweezijdig scant, dan uiteraard ook voor- én achterzijde uploaden!

Stap 5: Ontvang uw geld

Is uw lening eenmaal akkoord, dan ontvangt u het geld binnen 1 dag op uw bankrekening. Daar hoeft u verder niets meer voor te doen.

Bereken hier uw lening