Let op! Geld lenen kost geld

Persoonlijke lening berekenen en aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Bereken hieronder de kosten voor een Persoonlijke lening. 

Om uw Persoonlijke lening aan te vragen, klikt u op de button ''Offerte Persoonlijke lening'' en vult u uw gegevens in. U ontvangt binnen 10 minuten een offerte van Directa.nl. Na ondertekening van de offerte en het uploaden van uw documenten, ontvangt u bij een akkoord het geld binnen enkele werkdagen. 

Hoeveel wilt u lenen?

Waarvoor wilt u lenen?

721

Het maximaal leenbedrag voor een Persoonlijke lening is .

Maandbedrag:
Looptijd:
Vaste debetrentevoet:
Jaarlijks kostenpercentage:
Totaal door u te betalen:
Offerte is vrijblijvend.
Tip van Leendert
 

Wat u moet weten over een Persoonlijke lening

“Wilt u geld lenen dat u in één keer voor een specifiek doel uitgeeft? Bijvoorbeeld voor een auto. Dan kan een Persoonlijke lening een logische keuze zijn. Bij een Persoonlijke lening leent u namelijk eenmalig een vast bedrag tegen een vaste rente. Ook de periode (looptijd) waarover u de lening terugbetaalt staat vast. Houd u bij de keuze voor de looptijd wel rekening dat deze niet langer is dan de levensduur voor het doel waarvoor u leent. Zo zorgt u ervoor dat u uw lening hebt afbetaald als u het wilt vervangen.”

Directa.nl is expert op het gebied van online geld lenen

Al ruim 20 jaar helpt Directa.nl klanten aan een passende en voordelige lening. Al deze jaren staat Directa.nl onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en hebben wij een vergunning voor het aanbieden van krediet. Daarnaast is Directa.nl aangesloten bij de Vereniging van Financieringsondernemingen (VFN)  in Nederland waar veilig en verantwoord lenen voorop staat. Lees meer over wie Directa.nl is

10 redenen om een Persoonlijke lening af te sluiten bij Directa.nl

Geld lenen doet u niet iedere dag. Daarom wilt u precies weten waar u aan toe bent voordat u een Persoonlijke lening afsluit. Directa.nl is eerlijk en helder over geld lenen. Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf, maar heldere voorwaarden. Bovendien kunt u bij Directa.nl een Persoonlijke lening altijd boetevrij aflossen, zo vaak en zo veel als u wilt. Meer weten over Directa.nl? Lees hier de 10 redenen om een Persoonlijke lening af te sluiten bij Directa.nl.

Bij Directa.nl vraagt u uw Persoonlijke lening volledig online aan

Een Persoonlijke lening aanvragen bij Directa.nl gaat volledig online. We adviseren u daarbij niet, maar informeren u wel graag zo volledig mogelijk. U bepaalt dus zelf of een Persoonlijk lening past bij uw leendoel, persoonlijke en financiële situatie. Via onze handige online rekentool berekent u de kosten voor een Persoonlijke Lening. Hebt u de gewenste Persoonlijke lening berekend? Dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte voor een Persoonlijke lening bij Directa.nl aanvragen. Met een offerte van Directa.nl zit u nergens aan vast. Spreekt de offerte aan? Dan kunt de gegevens en de gevraagde documenten online in uw beveiligde omgeving uploaden. Lees meer over hoe een lening aanvragen werkt bij Directa.nl

Wanneer een Persoonlijke lening

Een Persoonlijke lening is een goede keuze als u vooraf weet hoeveel u wilt lenen. U hebt met een Persoonlijke lening zekerheid, in de vorm van een vooraf vastgestelde looptijd met een vaste rente en aflossing.

Bereken uw leencapaciteit en vraag direct vrijblijvend een offerte aan>

De looptijd van een Persoonlijke lening bedraagt minimaal 24 maanden en maximaal 120 maanden.

Krediet-
bedrag
Maand-
bedrag
Vaste
debetrente
Jaarlijks
kosten-
percentage
Vaste
looptijd in
maanden
Totale prijs
van het
krediet
€ 7.500,- € 123,73 6.0% 6.0% 72 € 8.908,90
€ 10.000,- € 162,75 5,5% 5,5% 72 € 11.718,19
€ 15.000,- € 244,13 5,5% 5,5% 72 € 17.577,29
€ 25.000,- € 406,88 5,5% 5,5% 72 € 29.295,49

Dit is een niet-doorlopend geldkrediet. De gekozen looptijd en de daarbij behorende maandlasten zijn vast. Reeds afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen. Peildatum rente 1 mei 2019. Voor iedere kredietklasse geldt een maximale rente zoals nu weergegeven in bovenstaande tabel (nu maximaal van 5,5% tot 6%). Tijdens de looptijd van uw Persoonlijke lening wordt de rente niet gewijzigd. Het Jaarlijkse kostenpercentage van een Persoonlijke lening is gelijk aan de rente. Met uitzondering van de rente worden er geen extra kosten gerekend.

Daarom Directa.nl

  • Uw lening volledig online aanvragen
  • Onze hoge klantwaardering
  • Boetevrij aflossen
  • Voordelige rentes vanaf 5,5%
  • Altijd online inzicht in uw gegevens

Lees hier de 10 redenen om geld te lenen bij Directa.nl

Klanten beoordelen ons met een 8,8

Iedereen wil graag betrouwbaar en verantwoord lenen. Alles gebeurt bij Directa.nl dan ook verantwoord en zorgvuldig. Waarbij een snelle en klantvriendelijke service vanzelfsprekend is. Via de onafhankelijke review website Kiyoh krijgt Directa.nl een dikke voldoende voor service. Dit cijfer is gebaseerd op meer dan 400 beoordelingen.

Lees hier alle klantervaringen