Let op! Geld lenen kost geld

Wat is een Persoonlijke lening?

Een Persoonlijke lening is een lening waarbij vooraf het leenbedrag, de rente en de looptijd bekend zijn. Het bedrag ontvangt u in één keer op uw bankrekening en u lost maandelijks een vast bedrag af. U leest hier meer over hoe een Persoonlijke lening werkt, wat de kenmerken van de leenvorm Persoonlijke lening zijn en wanneer deze geschikt is.

Een Persoonlijke lening in 100 seconden uitgelegd

Wat is een Persoonlijke lening? Voor wie is deze lening geschikt? Bekijk de video en beoordeel zelf of de Persoonlijke lening bij u past.

Een Persoonlijke lening is een lening waarbij vooraf het leenbedrag, de rente en de looptijd bekend zijn. Het bedrag ontvangt u in één keer op uw bankrekening en u lost maandelijks een vast bedrag af. U leest hier meer over hoe een Persoonlijke lening werkt, wat de productvoorwaarden van een Persoonlijke lening zijn en wanneer deze geschikt is.

Wilt u een Persoonlijke lening vergelijken of een Persoonlijke lening afsluiten bij Directa.nl? Gebruik dan onze handige rekentool om uw Persoonlijke lening te berekenen. Vervolgens is het via deze rekentool ook mogelijk om een offerte voor een Persoonlijke lening aan te vragen.

Hieronder staan de kenmerken en voorwaarden van een Persoonlijke lening overzichtelijk op een rijtje. Klik op een kenmerk voor meer informatie over dit onderwerp. Hebt u nog meer vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Kenmerken Persoonlijke lening

Houdt u van duidelijkheid? Wilt u alleen geld lenen om eenmalig iets aan te schaffen? Dan past de Persoonlijke lening misschien beter bij u. Met een Persoonlijke lening kiest u voor een vaste rente, een vast maandbedrag en een vaste looptijd. Aan het einde van de looptijd is uw lening compleet afgelost.

Een Persoonlijke lening is geschikt voor een eenmalige uitgave waarvan u de kosten precies weet. U hebt met een Persoonlijke lening zekerheid, in de vorm van een vaste looptijd en een vaste rente die vooraf met u wordt afgesproken.

De Persoonlijke lening rente staat vast voor de hele looptijd. Deze kan dus niet wijzigen.

De Persoonlijke lening looptijd is vast, u weet dus exact wanneer de lening is afgelost. Hoe korter de looptijd van uw lening des te lager uw Persoonlijke lening kosten zullen zijn. Bij een kortere looptijd betaalt u namelijk minder lang rentekosten.

U betaalt iedere maand een vast bedrag. Dit bestaat uit een deel aflossing en een deel rente.

Bij Directa.nl kunt u altijd boetevrij aflossen. Het is verstandig om extra aflossingen te doen, zodra u hiervoor de financiële ruimte hebt. Door extra aflossingen wordt de looptijd van uw lening korter en de totale kosten van uw lening lager.

Afhankelijk van uw behoefte en financiële mogelijkheden tussen € 5.000,- en € 75.000,-.

Uw leeftijd is vanaf 21 tot en met 69 jaar.

Als u een lening afsluit voor aankoop, onderhoud of verbetering van uw eigen woning, dan zijn de rente en kosten onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Op de website van de Belastingdienst leest u hier meer over.

Directa.nl is expert op het gebied van online krediet afsluiten

Al meer dan 25 jaar helpt Directa.nl klanten aan een passende en voordelige lening. Directa.nl staal al deze jaren onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Daarnaast heeft Directa.nl een vergunning voor het aanbieden van krediet aan consumenten. Ook is Directa.nl aangesloten bij de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Dit betekent dat Directa.nl zich moet houden aan VFN-gedragscode: het bieden van heldere informatie, voorwaarden en het verstrekken van verantwoorde leningen aan consumenten. Lees meer over Directa.nl

Bij Directa.nl vraagt u uw Persoonlijke lening volledig online aan

We adviseren u daarbij niet, maar informeren u wel graag zo volledig mogelijk over wat het afsluiten van een Persoonlijke lening voor u betekent. U kiest dus zelf welke lening het beste past in uw persoonlijke en financiële situatie. Ook berekent u via onze handige rekentool de kosten voor een Persoonlijke lening. Hebt u de gewenste lening berekend? Dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte voor een lening bij Directa.nl aanvragen. Met een offerte van Directa.nl zit u nergens aan vast. Lees meer over hoe een lening aanvragen werkt bij Directa.nl.

Wilt u uw huidige Persoonlijke lening oversluiten? Dan is dat ook een optie bij Directa.nl. Lees hier meer over het oversluiten van uw Persoonlijke lening.

Daarom Directa.nl

  • Uw lening volledig online aanvragen
  • Boetevrij extra aflossen
  • Rentes vanaf 7,3%
  • Meer dan 25 jaar ervaring als kredietverstrekker
  • Altijd online inzicht in uw gegevens

Klanten die bij ons lenen beoordelen ons met een 8,9

U wilt betrouwbaar en verantwoord een Persoonlijke lening afsluiten. Dat doet u bij Directa.nl. Wij zijn een verantwoorde en zorgvuldige partner, bij wie snelle en klantvriendelijke service vanzelfsprekend is.

Lees hier alle klantervaringen