Let op! Geld lenen kost geld

Wat is een Persoonlijke lening

Hoe werkt een Persoonlijke lening? En voor wie is het geschikt? Bekijk de onderstaande video en lees de kenmerken van een Persoonlijke lening. Het is belangrijk dat u zelf een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke leenvorm het beste bij uw situatie past. Voor meer informatie kunt u ook 'Welke lening past bij mij' raadplegen.

Bewust en verantwoord lenen

Kiest u voor een Persoonlijke lening, dan leent u éénmalig een bedrag en betaalt u een vast maandbedrag. Afhankelijk van uw behoefte en financiële mogelijkheden kunt u een lening afsluiten tussen € 5.000,- en € 60.000,-.

Bekijk de video voor de voor- en nadelen van een Persoonlijke lening. Weet wat de kosten van een lening zijn, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Kenmerken Persoonlijke lening

Hieronder staan de kenmerken van een Persoonlijke lening overzichtelijk op een rijtje. Klik op een kenmerk voor meer informatie over dit onderwerp. Hebt u nog meer vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Houdt u van duidelijkheid? Wilt u alleen geld lenen om eenmalig iets aan te schaffen? Dan past de Persoonlijke lening misschien beter bij u. U kiest voor een vaste rente, een vast maandbedrag en een vaste looptijd. Aan het einde van de looptijd is uw lening compleet afgelost.

Lees hier alles over de Persoonlijke lening.

Een Persoonlijke lening is geschikt voor een eenmalige uitgave waarvan u de kosten precies weet. U hebt met een Persoonlijke lening zekerheid, in de vorm van een vaste looptijd en een vaste rente die vooraf met u wordt afgesproken.

Bij een Persoonlijke lening staat de rente vast voor de hele looptijd. Deze kan dus niet wijzigen.

De looptijd is vast, u weet dus exact wanneer de lening is afgelost.

U betaalt iedere maand een vast bedrag. Dit bestaat uit een deel aflossing en een deel rente.

Bij Directa.nl kunt u altijd boetevrij aflossen. Het is verstandig om extra aflossingen te doen, zodra u hiervoor de financiële ruimte hebt. Door extra aflossingen wordt de looptijd van uw lening korter en de totale kosten van uw lening lager.

Uw leeftijd is vanaf 21 tot en met 68 jaar.

Afhankelijk van uw behoefte en financiële mogelijkheden tussen € 5.000,- en € 75.000,-.

Nee, u kunt eenmaal afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen. U weet dus van tevoren precies wanneer uw lening is afgelost.

 

Experts op het gebied van lenen

Directa.nl is hét merk voor online geld lenen en is onderdeel van Qander Consumer Finance. U leent bij ons tegen voordelige rentes en u kunt gebruik maken van de gratis oversluitservice. Wij kijken wat uw mogelijkheden zijn en stemmen deze af op uw situatie.

Lees meer over Directa.nl

Oversluiten

Sluit bestaande leningen of kredieten over naar Directa.nl en profiteer van onze voordelige rente!

Bel ons op 073-646 2556 (lokaal tarief) en ervaar hoe voordelig Directa.nl is.

Meer over onze oversluitservice

Waarom Directa.nl

  • Geheel online uw lening aanvragen
  • Onze hoge klantwaardering
  • Boetevrij aflossen
  • Voordelige rentes vanaf 5,5%

Hoe werkt geld lenen bij Directa.nl

Welke lening past bij mij?

Een Persoonlijk lening of een Doorlopend krediet: wat past het beste bij uw persoonlijke situatie? 

Dit overzicht kan u helpen bij het maken van uw keuze