Let op! Geld lenen kost geld

Wat is een Persoonlijke lening?

Een Persoonlijke lening is een lening waarbij vooraf het leenbedrag, de rente en de looptijd bekend zijn. Het bedrag ontvangt u in één keer op uw bankrekening en u lost maandelijks een vast bedrag af. U leest hier meer over hoe een Persoonlijke lening werkt, wat de kenmerken zijn en wanneer het geschikt is.

Een Persoonlijke lening in 100 seconden uitgelegd

Wat is een Persoonlijke lening? Voor wie is deze lening geschikt? Bekijk de video en beoordeel zelf of de Persoonlijke lening bij u past.

Hieronder staan de kenmerken van een Persoonlijke lening overzichtelijk op een rijtje. Klik op een kenmerk voor meer informatie over dit onderwerp. Hebt u nog meer vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Kenmerken Persoonlijke lening

Houdt u van duidelijkheid? Wilt u alleen geld lenen om eenmalig iets aan te schaffen? Dan past de Persoonlijke lening misschien beter bij u. U kiest voor een vaste rente, een vast maandbedrag en een vaste looptijd. Aan het einde van de looptijd is uw lening compleet afgelost.

Een Persoonlijke lening is geschikt voor een eenmalige uitgave waarvan u de kosten precies weet. U hebt met een Persoonlijke lening zekerheid, in de vorm van een vaste looptijd en een vaste rente die vooraf met u wordt afgesproken.

Bij een Persoonlijke lening staat de rente vast voor de hele looptijd. Deze kan dus niet wijzigen.

De looptijd is vast, u weet dus exact wanneer de lening is afgelost.

U betaalt iedere maand een vast bedrag. Dit bestaat uit een deel aflossing en een deel rente.

Bij Directa.nl kunt u altijd boetevrij aflossen. Het is verstandig om extra aflossingen te doen, zodra u hiervoor de financiële ruimte hebt. Door extra aflossingen wordt de looptijd van uw lening korter en de totale kosten van uw lening lager.

Uw leeftijd is vanaf 21 tot en met 69 jaar.

Afhankelijk van uw behoefte en financiële mogelijkheden tussen € 5.000,- en € 60.000,-.

Directa.nl is expert op het gebied van online geld lenen

Al meer dan 25 jaar helpt Directa.nl klanten aan een passende en voordelige lening. Directa.nl staal al deze jaren onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Daarnaast heeft Directa.nl een vergunning voor het aanbieden van krediet aan consumenten. Ook is Directa.nl aangesloten bij de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Dit betekent dat Directa.nl zich moet houden aan VFN-gedragscode: het bieden van heldere informatie, voorwaarden en het verstrekken van verantwoorde leningen aan consumenten. Lees meer over Directa.nl

Bij Directa.nl vraagt u uw Persoonlijke lening volledig online aan

We adviseren u daarbij niet, maar informeren u wel graag zo volledig mogelijk over wat lenen voor u betekent. U kiest dus zelf welke lening het beste past in uw persoonlijke en financiële situatie. Ook berekent u via onze handige rekentool de kosten voor een Persoonlijke lening. Hebt u de gewenste lening berekend? Dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte voor een lening bij Directa.nl aanvragen. Met een offerte van Directa.nl zit u nergens aan vast. Lees meer over hoe een lening aanvragen werkt bij Directa.nl.

Daarom Directa.nl

  • Uw lening volledig online aanvragen
  • Boetevrij extra aflossen
  • Rentes vanaf 4,4%
  • 25 jaar ervaring als kredietverstrekker
  • Altijd online inzicht in uw gegevens

Klanten beoordelen ons met een 8,9

U wilt betrouwbaar en verantwoord lenen. Dat doet u bij Directa.nl. Wij zijn een verantwoorde en zorgvuldige partner, bij wie snelle en klantvriendelijke service vanzelfsprekend is.

Lees hier alle klantervaringen