Let op! Geld lenen kost geld

Lening oversluiten

Bent u benieuwd of uw bestaande lening(en) voordeliger kan? Of wilt u weten hoeveel u bespaart door uw leningen over te sluiten en samen te voegen tot één lening? Met de voordelige rentes van Directa.nl kunt u geld besparen. En met de gratis oversluitservice van Directa.nl is het oversluiten van uw lening eenvoudig en zo geregeld. 

Hieronder kunt u gemakkelijk in enkele stappen berekenen hoeveel u kunt besparen door uw lening over te sluiten. Vul bij leenbedrag het bedrag in wat u wilt oversluiten. De kosten van de lening worden direct getoond. De gewenste lening berekend? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons op nemen om uw situatie samen met u door te nemen.

Hoeveel wilt u lenen?

Waarvoor wilt u lenen?

721

Wilt u tussentijds geld op kunnen nemen binnen uw kredietlimiet?

721

Met een Doorlopend krediet leent u tegen een variabele rente en kunt u tussentijds geld opnemen binnen uw kredietlimiet.

Met een Persoonlijke lening leent u tegen een vaste rente en ontvangt u het volledige geldbedrag op uw rekening. U hebt geen mogelijkheid om extra geld op te nemen binnen uw lening.

Offerte is vrijblijvend.

Waarom mijn leningen oversluiten?

Vaak betaalt u teveel als u bij meerdere partijen leningen hebt lopen. Bijvoorbeeld als u rood staat bij de bank of als u op krediet koopt bij postorderbedrijven. Sluit uw verschillende leningen over naar één voordelige lening bij Directa.nl. Zo kunt u moeiteloos honderden euro's per jaar besparen. Ontdek hoeveel u kunt besparen door uw lening over te sluiten!

Welke leningen oversluiten?

Door uw leningen over te sluiten naar één overzichtelijk lening kunt u veel geld besparen. Welke lening u kunt oversluiten hebben we hieronder op een rij gezet:

  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend krediet
  • Creditcardschuld
  • Postorderkrediet
  • Roodstand bij uw bank

Hoe werkt oversluiten bij Directa.nl?

Het oversluiten van één of meerdere leningen naar Directa.nl is vrij eenvoudig. Met de gratis overstapservice van Directa.nl regelen wij alles voor u. Het enige wat u hoeft te doen, is berekenen hoeveel u kunt besparen door uw lening over te sluiten. Is oversluiten van uw leningen in uw voordeel? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan. Binnen 10 minuten hoort u van ons of u in aanmerking komt om uw leningen over te sluiten naar Directa.nl. U ontvangt dan ook meteen de offerte. Gaat u akkoord met de offerte? Upload de getekende overeenkomst en de gevraagde documenten in een online beveiligde omgeving. Wij beoordelen en controleren uw aanvraag zorgvuldig. Als alles akkoord is, sluiten we uw lening(en) over naar Directa.nl. Wij lossen alle openstaande bedragen bij de kredietverstrekkers. Hebt u nog een extra bedrag geleend? Dan maken wij dit restantbedrag binnen 1-2 werkdagen over naar uw bankrekening.

Waar u op moet letten bij lening(en) oversluiten

Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten wanneer u uw leningen wilt oversluiten naar één voordelige lening. Wij hebben de belangrijkste punten voor oversluiten van een lening voor u op een rij gezet:

1. Rente van uw lening
Voor kleine leningen betaalt u vaak een hogere rente dan grotere leningen. U kunt dus flink wat geld besparen door meerdere kleine leningen over te sluiten naar één voordelige lening met een lagere rente. Hierdoor is het voor u een stuk overzichtelijker en kunnen de maandlasten lager zijn. De rente zal een belangrijke factor zijn in het besparen op de maandlasten en/of totale kosten van de huidige lening. Let er wel op dat de resterende looptijd gelijk blijft. 

2. Kosten van uw lening
Kijk goed of er bij het oversluiten van uw leningen nog kosten en voorwaarden aan verbonden zijn bij de huidige kredietverstrekker(s). Dit geldt alleen voor Persoonlijke leningen. Een Doorlopend krediet mag u namelijk altijd eerder boetevrij aflossen en oversluiten. Dit geldt ook voor een creditcardschuld of roodstand. Een Persoonlijke lening kunt u niet altijd boetevrij aflossen. Dat is afhankelijk van de kredietverstrekker. Daarom is het van belang om van te voren de voorwaarden te controleren of er aan het oversluiten van leningen nog kosten verbonden zijn. Als dit het geval is, bekijk en bereken dan goed of het voor u een voordeel oplevert.

3. Looptijd van uw lening
Naast dat u kunt profiteren van een lagere rente bij het oversluiten van leningen, kunt u ook voordeel behalen door de looptijd van de nieuwe lening te verkorten. Een kortere looptijd leidt tot lagere totale kosten van de lening. U betaalt namelijk een minder lange periode rente. U lost dus sneller af, waardoor het bedrag waarover u rente betaalt ook sneller daalt. Een langere looptijd zorgt voor een lager maandbedrag, maar dit is wel duurder omdat u dus een langere periode rente betaald. Een lening met een korte looptijd is uiteindelijk voordeliger.

Daarom Directa.nl

  • Uw lening volledig online aanvragen
  • Onze hoge klantwaardering
  • Boetevrij extra aflossen
  • Voordelige rentes vanaf 4,0%
  • Altijd online inzicht in uw gegevens

Klanten beoordelen ons met een 8,8

U wilt betrouwbaar en verantwoord lenen. Dat doet u bij Directa.nl. Wij zijn een verantwoorde en zorgvuldige partner, bij wie snelle en klantvriendelijke service vanzelfsprekend is. De onafhankelijke reviewsite Kiyoh beoordeelt onze service als zeer goed.

Lees hier alle klantervaringen