Let op! Geld lenen kost geld

Uw lening vergelijken

Uw lening vergelijken is wel zo verstandig. Een lening is een financiële verantwoordelijkheid en verplichting voor de lange termijn. Een lening kiest u dus niet zomaar.  Kijk daarom verder dan alleen de rente. Het is ook belangrijk om de totale kosten van de lening in kaart te brengen.

Bereken en vergelijk de verschillen tussen een Persoonlijke lening of een Doorlopend krediet. 

Hoeveel wilt u lenen?

Waarvoor wilt u lenen?

721

Wilt u tussentijds geld op kunnen nemen binnen uw kredietlimiet?

721

Vergelijk een Persoonlijke lening met een Doorlopend krediet

Persoonlijke lening

Het maximaal leenbedrag voor een Persoonlijke lening is . Met een Persoonlijke lening kunt u tot de kredietlimiet bedragen opnemen en aflossen.

Maandbedrag:
Looptijd:
Vaste debetrentevoet:
Jaarlijks kostenpercentage:
Totaal door u te betalen:

Weet u het zeker?

Bij vraag 3 geeft u aan dat u geen behoefte hebt aan flexibiliteit. Een Persoonlijke lening sluit dan beter aan bij uw voorkeur.

Met een Persoonlijke lening leent u namelijk eenmalig een vast bedrag. De rente, aflossing en looptijd staan vooraf vast.

Doorlopend krediet

Het maximaal leenbedrag voor een Doorlopend krediet is . Met een Doorlopend krediet kunt u tot de kredietlimiet bedragen opnemen en aflossen.

Maandbedrag:
Theoretische looptijd:
Variabele debetrentevoet:
Jaarlijks kostenpercentage:
Totaal door u te betalen:
Offerte is vrijblijvend.

10 redenen om te kiezen voor een lening bij Directa.nl

Geld lenen doet u niet iedere dag. Daarom wilt u precies weten waar u aan toe bent voordat u een lening afsluit. Directa.nl is eerlijk en helder over geld lenen. Geen verrassingen, maar heldere en duidelijke voorwaarden. Bovendien kunt u bij Directa.nl altijd boetevrij aflossen, zo vaak en zo veel als u wilt. Meer weten over Directa.nl? Lees hier de 10 voordelen van geld lenen bij Directa.nl.

Checklist lening vergelijken

Vergelijk en begrijp de verschillen tussen een Persoonlijke lening en een Doorlopend krediet

Vergelijk de leningen, een Persoonlijke lening of een Doorlopend krediet, in zowel inhoudelijke verschillen als de totale kosten. Het is belangrijk om de verschillen tussen beide leningen goed te vergelijken en te begrijpen. Bepaal aan de hand van de verschillen welke lening voor u het beste in uw financiële en persoonlijke situatie past. Én laat de keuze voor de leenvorm ook afhangen van uw leendoel. Wilt u bijvoorbeeld geld lenen voor een auto? Zorg er dan voor dat u de lening hebt afgelost voordat deze auto weer aan vervanging toe is. Bij een Persoonlijke lening kiest u voor een vaste looptijd; u weet dus precies wanneer u de lening hebt afgelost. Een persoonlijke lening zou een geschikte optie kunnen zijn voor een autolening.

Vergelijk de rente van leningen

Vergelijk de rente van leningen. Bij een bank is het vaak duurder om te lenen dan bij een kredietverstrekker zoals Directa.nl.

Vergelijk looptijd of aflossingspercentage van leningen

Let naast rente ook op de looptijd van een Persoonlijke lening. De looptijd van een Persoonlijke lening heeft namelijk ook invloed op de totale kosten van een lening; hoe langer de looptijd, hoe meer rente u betaalt. Voor een Doorlopend krediet geldt hoe lager het aflossingspercentage (bijvoorbeeld 1%), hoe langer de looptijd. En hoe langer de looptijd, hoe meer rente u betaalt. Dus hoe sneller u de lening aflost, hoe lager de totale kosten zijn.

Vergelijk de leenvoorwaarden

Let ook op of u boetevrij kunt aflossen. Bij een financiële meevaller kunt u extra of vervroegd aflossen. U kunt bij Directa.nl altijd boetevrij aflossen. We brengen hiervoor geen kosten in rekening. Doordat u eerder aflost, dalen de totale kosten van een lening.

Vergelijk de service van kredietverstrekkers

Het is ook belangrijk om te kijken naar de service en betrouwbaarheid van de kredietverstrekker. Is de kredietverstrekker aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM)? Kunt u eenvoudig contact opnemen? Is de offerte duidelijk? Wanneer krijgt u het geleende bedrag? Zijn de klantervaringen goed? Dit zijn punten waar u kredietverstrekkers op service en betrouwbaarheid kan vergelijken. 

Directa.nl is aangesloten bij de AFM en de VFN, en is dus een professionele en betrouwbare financiële dienstverlener. Onze klanten beoordelen ons met een hoog cijfer. Hebt u vragen? Onze medewerkers helpen u graag van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur via 073 – 646 2556 of info@directa.nl. U kunt ons ook bereiken via de chat op de website van Directa.nl, 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur. Wanneer u via Directa.nl een vrijblijvende offerte aanvraagt, ontvangt u binnen 10 minuten een offerte. Zodra u de overeenkomst hebt ondertekend en aanvullende documenten hebt geüpload in een online beveiligde omgeving, beoordelen onze experts uw aanvraag nogmaals. Als alles akkoord is, dan ontvangt u binnen 1-2 werkdagen het geld op uw bankrekening.

Daarom Directa.nl

  • Uw lening volledig online aanvragen
  • Onze hoge klantwaardering
  • Boetevrij aflossen
  • Voordelige rentes vanaf 5,5%
  • Altijd online inzicht in uw gegevens

Lees hier de 10 redenen om geld te lenen bij Directa.nl

Klanten beoordelen ons met een 8,8

Iedereen wil graag betrouwbaar en verantwoord lenen. Alles gebeurt bij Directa.nl dan ook verantwoord en zorgvuldig. Waarbij een snelle en klantvriendelijke service vanzelfsprekend is. Via de onafhankelijke review website Kiyoh krijgt Directa.nl een dikke voldoende voor service. Dit cijfer is gebaseerd op meer dan 400 beoordelingen.

Lees hier alle klantervaringen