Let op! Geld lenen kost geld

Onze leningen vergelijken

Uw lening vergelijken is wel zo verstandig. Een lening is een financiële verantwoordelijkheid en verplichting voor de lange termijn. Een lening kiest u dus niet zomaar. Vergelijk daarom meer dan alleen de laagste rente. Het is ook belangrijk om de voorwaarden en de totale kosten van de lening te vergelijken voordat u kiest voor de beste lening. Aan de hand van de verschillen bepaalt u welke lening voor u het beste in uw financiële en persoonlijke situatie past.

Lening aanvragen of lening vergelijken? Vergelijk en bereken hier de verschillen tussen een Persoonlijke lening of een Flex en Zeker lening.

Hoeveel wilt u lenen? i

Waarvoor wilt u lenen?

Wat voor lening wilt u afsluiten?

721 Met een Flex en Zeker lening leent u tegen een vaste rente en kunt tussentijds (in de eerste 24 maanden) geld opnemen binnen uw kredietlimiet. Met een Persoonlijke lening leent u tegen een vaste rente en ontvangt u het volledige geldbedrag op uw rekening.
Offerte is vrijblijvend.

Vrijblijvend onze leningen vergelijken? Dit moet u weten:

Een lening vergelijken is een verstandige keuze. Bepaal voor het vergelijken van een lening welke voorwaarden voor u van belang zijn? U kunt bijvoorbeeld vergelijken op klantreviews, rente en overige voorwaarden zoals het boetevrij aflossen op een krediet. Wilt u een lening vergelijken? Druk dan op “lening vergelijken”.

Lening vergelijken

Dat hangt af van uw leendoel en welke voorwaarden u het belangrijkste vindt. Wilt u meer weten over onze werkwijze en verdienmodel bij lenen en wilt u uw lening vergelijken? Dit zijn 10 redenen waarom geld lenen bij Directa.nl een goed optie is.

U hebt de rekentool ingevuld en vervolgens wilt u een offerte aanvragen voor een Persoonlijke lening en/of een Flex en Zeker lening. Daar hoeft u geen weken geduld voor te hebben. Binnen 10 minuten ontvangt u de offerte in uw mailbox. U zit nog nergens aan vast. Pas als u deze ondertekend en de benodigde documenten uploadt gaan we voor u aan de slag. Als alles in orde is, ontvangt u het geld binnen één werkdag op uw rekening.

Lening aanvragen? Dit zijn 10 redenen om te kiezen voor een lening bij Directa.nl

Geld lenen doet u niet iedere dag. Daarom wilt u precies weten waar u aan toe bent voordat u een lening afsluit. De rente en de voorwaarden zijn belangrijke onderdelen van een lening om te vergelijken. Directa.nl is eerlijk en helder over geld lenen. Geen verrassingen, maar heldere en duidelijke voorwaarden. Bovendien kunt u bij Directa.nl tijdens de looptijd van de lening boetevrij extra aflossen op alle leningen, zo vaak en zo veel als u wilt. U kunt op voorhand een offerte aanvragen bij Directa.nl om te vergelijken. Meer weten over Directa.nl? Lees hier de 10 voordelen van geld lenen bij Directa.nl.

Checklist leningen vergelijken

Vergelijk en begrijp de verschillen tussen een Persoonlijke lening en een Flex en Zeker lening

Vergelijk een Persoonlijke lening met een Flex en Zeker lening in zowel inhoudelijke verschillen als de laagste rente en totale kosten. Het is belangrijk om de verschillen tussen beide leningen goed te vergelijken en te begrijpen voor u de lening afsluit. Denk bijvoorbeeld aan het vergelijken van de rente en de voorwaarden. Bepaal aan de hand van de verschillen welke lening voor u het beste in uw financiële en persoonlijke situatie past. Én laat de keuze voor de leenvorm ook afhangen van uw leendoel. Wilt u bijvoorbeeld geld lenen voor een auto? Zorg er dan voor dat u de lening hebt afgelost voordat deze auto weer aan vervanging toe is. Bij een Persoonlijke lening kiest u voor een vaste looptijd van de lening; u weet dus precies wanneer u de lening hebt afgelost. Een Persoonlijke lening zou de meest passende lening kunnen zijn voor een autolening. Een Flex en Zeker lening zou de beste lening kunnen zijn bij een verbouwing.

Vergelijk de rente van leningen

Vergelijk de rente van leningen. Bij een bank is het vaak duurder om te lenen dan bij een kredietverstrekker zoals Directa.nl.

Vergelijk looptijd of aflossingspercentage van leningen

Let naast rente ook op de looptijd van een Persoonlijke lening. De looptijd van een Persoonlijke lening heeft namelijk ook invloed op de totale kosten van een lening; hoe langer de looptijd, hoe meer rente u betaalt. Voor een Flex en Zeker lening geldt hoe lager het aflossingspercentage (bijvoorbeeld 1,5%), hoe langer de looptijd. En hoe langer de looptijd, hoe meer rente u betaalt. Dus hoe sneller u de lening aflost, hoe lager de totale kosten zijn.

De leenvoorwaarden

De rente en de voorwaarden van een lening vergelijken bij het afsluiten van een lening is erg belangrijk. Let altijd op of u tijdens de looptijd van lening boetevrij kunt aflossen voor u een lening afsluit. Bij een financiële meevaller kunt u dan namelijk extra of vervroegd aflossen. U kunt bij Directa.nl tijdens de looptijd altijd boetevrij extra aflossen op alle leningen. We brengen hiervoor geen kosten in rekening. Doordat u eerder aflost, dalen de totale kosten van een lening. Bekijk en vergelijk de werkwijze en het verdienmodel bij lenen en vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

De service van kredietverstrekkers

Het is ook belangrijk om de service en betrouwbaarheid van de kredietverstrekker te vergelijken als u een lening afsluit. Is de kredietverstrekker aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM)? Kunt u eenvoudig contact opnemen? Is de vrijblijvende offerte duidelijk? Wanneer krijgt u het geleende bedrag? Zijn de klantervaringen goed? Dit zijn punten waar u kredietverstrekkers op service en betrouwbaarheid kan vergelijken. Bepaal aan de hand van het vergelijken welke lening voor u het beste in uw financiële en persoonlijke situatie past.

Directa.nl is aangesloten bij de AFM en de VFN, en is dus een professionele en betrouwbare financiële dienstverlener. Onze klanten beoordelen ons met een hoog cijfer. Hebt u vragen? Onze medewerkers helpen u graag van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur via 073 – 646 2556, info@directa.nl of de chat. Wanneer u via Directa.nl een vrijblijvende offerte aanvraagt, ontvangt u deze binnen 10 minuten. Zodra u de vrijblijvende offerte hebt ondertekend en aanvullende documenten hebt geüpload in een online beveiligde omgeving, beoordelen onze experts uw aanvraag nogmaals. Als alles akkoord is, dan ontvangt u binnen één werkdag het geld op uw bankrekening.

Daarom Directa.nl

  • Online lening vergelijken en aanvragen
  • Boetevrij extra aflossen op alle leningen
  • Met een lage rente vanaf 6,8%
  • Meer dan 25 jaar ervaring als kredietverstrekker
  • Altijd online inzicht in uw gegevens

Klanten beoordelen ons met een 8,9

U wilt betrouwbaar en verantwoord lenen. Dat doet u bij Directa.nl. Wij zijn een verantwoorde en zorgvuldige partner door onze werkwijze en verdienmodel bij lenen, bij wie snelle en klantvriendelijke service vanzelfsprekend is.

Lees hier alle klantervaringen