Let op! Geld lenen kost geld

Uw lening vergelijken

Uw lening vergelijken is wel zo verstandig. Een lening is een financiële verantwoordelijkheid en verplichting voor de lange termijn. Een lening kiest u dus niet zomaar. Kijk daarom verder dan alleen de rente. Het is ook belangrijk om de totale kosten van de lening in kaart te brengen.

Bereken en vergelijk de verschillen tussen een Persoonlijke lening of een Doorlopend krediet. 

Hoeveel wilt u lenen? i

Waarvoor wilt u lenen?

Wat voor lening wilt u afsluiten?

721 Met een Doorlopend krediet leent u tegen een variabele rente en kunt u tussentijds geld opnemen binnen uw kredietlimiet. Met een Persoonlijke lening leent u tegen een vaste rente en ontvangt u het volledige geldbedrag op uw rekening.
Offerte is vrijblijvend.

10 redenen om te kiezen voor een lening bij Directa.nl

Geld lenen doet u niet iedere dag. Daarom wilt u precies weten waar u aan toe bent voordat u een lening afsluit. Directa.nl is eerlijk en helder over geld lenen. Geen verrassingen, maar heldere en duidelijke voorwaarden. Bovendien kunt u bij Directa.nl altijd boetevrij aflossen, zo vaak en zo veel als u wilt. Meer weten over Directa.nl? Lees hier de 10 voordelen van geld lenen bij Directa.nl.

Checklist lening vergelijken

Vergelijk en begrijp de verschillen tussen een Persoonlijke lening en een Doorlopend krediet

Vergelijk een Persoonlijke lening met een Doorlopend krediet in zowel inhoudelijke verschillen als de totale kosten. Het is belangrijk om de verschillen tussen beide leningen goed te vergelijken en te begrijpen. Bepaal aan de hand van de verschillen welke lening voor u het beste in uw financiële en persoonlijke situatie past. Én laat de keuze voor de leenvorm ook afhangen van uw leendoel. Wilt u bijvoorbeeld geld lenen voor een auto? Zorg er dan voor dat u de lening hebt afgelost voordat deze auto weer aan vervanging toe is. Bij een Persoonlijke lening kiest u voor een vaste looptijd; u weet dus precies wanneer u de lening hebt afgelost. Een persoonlijke lening zou een geschikte optie kunnen zijn voor een autolening.

Vergelijk de rente van leningen

Vergelijk de rente van leningen. Bij een bank is het vaak duurder om te lenen dan bij een kredietverstrekker zoals Directa.nl.

Vergelijk looptijd of aflossingspercentage van leningen

Let naast rente ook op de looptijd van een Persoonlijke lening. De looptijd van een Persoonlijke lening heeft namelijk ook invloed op de totale kosten van een lening; hoe langer de looptijd, hoe meer rente u betaalt. Voor een Doorlopend krediet geldt hoe lager het aflossingspercentage (bijvoorbeeld 1%), hoe langer de looptijd. En hoe langer de looptijd, hoe meer rente u betaalt. Dus hoe sneller u de lening aflost, hoe lager de totale kosten zijn.

Vergelijk de leenvoorwaarden

Let ook op of u boetevrij kunt aflossen. Bij een financiële meevaller kunt u extra of vervroegd aflossen. U kunt bij Directa.nl altijd boetevrij aflossen. We brengen hiervoor geen kosten in rekening. Doordat u eerder aflost, dalen de totale kosten van een lening.

Vergelijk de service van kredietverstrekkers

Het is ook belangrijk om te kijken naar de service en betrouwbaarheid van de kredietverstrekker. Is de kredietverstrekker aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM)? Kunt u eenvoudig contact opnemen? Is de offerte duidelijk? Wanneer krijgt u het geleende bedrag? Zijn de klantervaringen goed? Dit zijn punten waar u kredietverstrekkers op service en betrouwbaarheid kan vergelijken. 

Directa.nl is aangesloten bij de AFM en de VFN, en is dus een professionele en betrouwbare financiële dienstverlener. Onze klanten beoordelen ons met een hoog cijfer. Hebt u vragen? Onze medewerkers helpen u graag van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur via 073 – 646 2556. info@directa.nl of de chat. Wanneer u via Directa.nl een vrijblijvende offerte aanvraagt, ontvangt u deze binnen 10 minuten. Zodra u de overeenkomst hebt ondertekend en aanvullende documenten hebt geüpload in een online beveiligde omgeving, beoordelen onze experts uw aanvraag nogmaals. Als alles akkoord is, dan ontvangt u binnen één werkdag het geld op uw bankrekening.

Daarom Directa.nl

  • Uw lening volledig online aanvragen
  • Boetevrij extra aflossen
  • Rentes vanaf 4,0%
  • 25 jaar ervaring als kredietverstrekker
  • Altijd online inzicht in uw gegevens

Klanten beoordelen ons met een 8,9

U wilt betrouwbaar en verantwoord lenen. Dat doet u bij Directa.nl. Wij zijn een verantwoorde en zorgvuldige partner, bij wie snelle en klantvriendelijke service vanzelfsprekend is.

Lees hier alle klantervaringen