Let op! Geld lenen kost geld

Hoeveel wilt u lenen?

Waarvoor wilt u lenen?

721

Persoonlijke lening

Het maximaal leenbedrag voor een Persoonlijke lening is .

Maandbedrag:
Looptijd:
Vaste debetrentevoet:
Jaarlijks kostenpercentage:
Totaal door u te betalen:
Offerte is vrijblijvend.

Auto financieren - Geld lenen voor een auto

Wilt u geld lenen voor een nieuwe auto of is uw auto aan vervanging toe? Bij Directa.nl kunt u een autofinanciering volledig online afsluiten tegen een lage rente en duidelijke voorwaarden. Bereken met onderstaande rekentool hoeveel een autolening bij Directa.nl kost. U ziet in één oogopslag hoeveel u per maand voor een autolening betaalt en wat de totale kosten van de lening zijn.

Waarom een Persoonlijk lening voor autofinanciering?

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor een lening. Om uw auto te financieren kunt u bij Directa.nl kiezen voor een Persoonlijke lening. Met een Persoonlijke lening van Directa.nl kiest u voor een lening met zekerheid. U weet precies wat de kosten zijn en wanneer u de lening hebt afgelost. Zo voorkomt u dat u teveel en onnodig lang leent voor uw toekomstige auto.

Stem de looptijd van een Persoonlijk lening af op de levensduur van de auto

Tijdens het berekenen en afsluiten van een Persoonlijke lening kiest u de looptijd, ofwel het aantal maanden waarin u de lening wilt terugbetalen. U weet dus vooraf wanneer de lening is afgelost. Kiest u voor een kortere looptijd? Dan zijn de totale kosten van de lening lager. U betaalt namelijk minder lang rente dan wanneer u kiest voor een langere looptijd. Zorg er altijd voor dat de gekozen looptijd van de lening niet langer is dan de levensduur van uw auto. U wilt niet vastzitten aan een lening nadat u de auto alweer hebt verkocht of als deze aan vervanging toe is.

Zekerheid met een autofinanciering

De rente staat voor de hele looptijd van de lening vast. Dit betekent dat de totale kosten vooraf bekend zijn. Bij een Persoonlijke lening betaalt u ook iedere maand een vast bedrag. Dit bedrag bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. U kunt afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen. Als u in de toekomst toch geld wilt opnemen dan is een Doorlopend krediet een optie. Uiteraard wordt de looptijd daardoor langer van de lening en moet u opnieuw opgenomen bedragen ook weer aflossen. De looptijd bij een Doorlopend krediet staat dan ook niet vast. U weet dus niet precies wanneer u de lening hebt afgelost en is het onduidelijk of u de lening hebt afgelost voordat uw auto vervangen moet worden. Daarom past een Persoonlijke lening beter bij het leendoel auto kopen. Hier leest u meer over wat een Persoonlijke lening precies is en wat de kenmerken zijn. 

Tips voor een autofinanciering

1.Leen niet meer geld voor een auto dan nodig

Leen alleen wat het geld wat u nodig hebt om de auto te financieren en niet meer. Geld lenen kost geld. U betaalt namelijk rente over het bedrag wat u leent. Daarnaast daalt de waarde van uw auto. Een auto is niet een investering die u eenvoudig terugverdient. Leen dus alleen het geld wat u écht nodig hebt voor de aankoop van de auto.

2. Wees bewust van de totale kosten van een lening

Focus niet alleen op het maandbedrag van de lening, maar kijk ook naar de totale kosten van de lening.

3.Bepaal de juiste looptijd van de lening

Een auto financieren met een Persoonlijke lening is een mogelijkheid. Kies bij het aanvragen en afsluiten van een lening wel voor een looptijd die korter is dan de levensduur van uw auto. Zo voorkomt dat u nog aan het aflossen bent, wanneer u de auto niet meer hebt.

4.Totale kosten auto

Kijk niet alleen naar de maandlasten en totale kosten van een lening, maar ook wat u verder nog kwijt ben aan kosten voor een auto. Er komen namelijk nog een aantal kosten bij zoals brandstof, de autoverzekering en wegenbelasting. Al deze kosten moet in uw budget passen.

5. Kijk of u boetevrij mag aflossen

Let op of u boetevrij kunt aflossen. Bij sommige banken en kredietverstrekkers moet u extra kosten betalen voor het eerder aflossen van de lening. Bij Directa.nl is dat niet het geval. Bij Directa.nl mag u uw autolening altijd boetevrij aflossen. Dit kan zo vaak en zoveel u wilt. Bij Directa.nl is dit dus altijd kosteloos.

Autofinanciering bij Directa.nl 

Het liefste hebt u een autolening met een voordelige rente en heldere voorwaarden. Zo betaalt u niet teveel en weet u vooraf meteen hoe het zit. Een Persoonlijke lening van Directa.nl kan dan voor u een goede keuze zijn. Directa.nl is namelijk duidelijk over geld lenen. We informeren u graag zo volledig mogelijk over wat geld lenen bij Directa.nl inhoudt en we helpen u om een verstandige beslissing te nemen. Directa.nl is eerlijk en helder over geld lenen: geen verborgen kosten maar wel duidelijke voorwaarden, een lage rente en altijd boetevrij aflossen. Lees hier de 10 voordelen van geld lenen bij Directa.nl. 

Hoe werkt een lening bij Directa.nl

Geld lenen bij Directa.nl gaat volledig online van berekenen tot en met het afsluiten van een lening. Benieuwd hoe het aanvragen van een lening bij Directa.nl precies werkt? Hier leggen we alles voor u uit.

Daarom Directa.nl

  • Uw lening volledig online aanvragen
  • Onze hoge klantwaardering
  • Boetevrij extra aflossen
  • Voordelige rentes vanaf 4,0%
  • Altijd online inzicht in uw gegevens

Klanten beoordelen ons met een 8,8

U wilt betrouwbaar en verantwoord lenen. Dat doet u bij Directa.nl. Wij zijn een verantwoorde en zorgvuldige partner, bij wie snelle en klantvriendelijke service vanzelfsprekend is. De onafhankelijke reviewsite Kiyoh beoordeelt onze service als zeer goed.

Lees hier alle klantervaringen