Let op! Geld lenen kost geld

Over Directa.nl

U wilt een lening afsluiten om uw (droom)wens te realiseren. Maar een lening betekent ook een financiële verantwoordelijkheid. U gaat een verplichting aan voor lange termijn. Directa.nl staat voor eerlijkheid en duidelijkheid. Daarom informeren we u zo volledig mogelijk voor u een lening afsluit. Wij bieden daarom kwalitatieve telefonische service. De lening daadwerkelijk afsluiten doet u zelf online.

Wie is Directa.nl?

We zijn al ruim 25 jaar een aanbieder op het gebied van leningen. Wij bekijken u situatie voor een passende en verantwoorde lening. Dat kunnen we alleen doen door u alle informatie te bieden die wij in huis hebben. En wanneer we op de hoogte zijn van uw persoonlijke situatie. Pas dan kunt u een weloverwogen beslissing nemen. 

U weet altijd waar u aan toe bent met een lening van Directa.nl. Ten eerste omdat we u zo goed mogelijk informeren voordat u voor ons kiest. Maar ook omdat we duidelijk en transparant zijn over onze werkwijze wanneer u een lening bij ons afsluit. Vooraf stellen we een aantrekkelijke rente vast en komt u duidelijk te weten wanneer u begint met afbetalen. 

Voordelen geld lenen bij Directa.nl

U krijgt van ons alle informatie over leningen die u nodig hebt. Als u voor ons kiest, sluit u de lening ook direct bij Directa.nl af. Geen tussenkomst van derden partijen, een adviseur of andere belanghebbenden. Wij werken execution only. U weet waarvoor u kiest en komt niet voor verrassingen te staan. 

Betrouwbare partij

Directa.nl is onderdeel van Qander Consumer Finance. Dit is een financiële dienstverlener in leningen. Wij zijn dus geen onderdeel van een bank. Dat is voor u een voordeel. De meeste banken hanteren namelijk een hogere rente voor een lening. Daarom bent u doorgaans voordeliger uit bij een financiële dienstverlener. 

Qander is onderdeel van Chenavari Investment Managers. En daarom Directa.nl ook. Deze partij is gespecialiseerd in vermogensbeheer op de Europese en Aziatische markt. Chenavari richt zich op investeringen in de volgende segmenten: kredietverstrekking, gestructureerde financieringen en illiquide mogelijkheden. 

Directa.nl is aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Dit betekent dat wij een vergunning hebben om leningen te verstrekken en dat wij volgens de regels en gedragingen van het VFN handelen. 

logo-group.png

Hoe werkt geld lenen bij Directa.nl

U kiest ervoor om bij ons een lening af te sluiten. En dan? U besluit welke leningsvorm het best bij uw doel past. Een Persoonlijke lening sluit goed aan wanneer u een vast bedrag in één keer wilt lenen. Wilt u flexibel geld opnemen, dan is een Flex en Zeker lening misschien een betere keuze. Uw lening vraagt u online aan. Direct daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Daar hoeft u niet op te wachten.

Met de offerte zit u nog nergens aan vast. Pas als wij die getekend retour krijgen, is uw aanvraag voor de lening definitief. We hebben dan nog wat aanvullende documenten van u nodig. Nadat u alle documenten eenvoudig online hebt ingestuurd, beslissen wij definitief of we uw aanvraag goedkeuren. Wij willen zeker weten dat de lening bij uw situatie past en dat u deze kunt terugbetalen. Wij checken voor uw eigen en voor onze zekerheid.

Uw aanvraag wordt altijd zo snel mogelijk beoordeeld. Vervolgens krijgt u bericht van ons. Is uw aanvraag geaccepteerd dan streven wij ernaar het bedrag binnen twee werkdagen op uw rekening te storten. U beschikt dan over het geld dat u aan uw doel kunt besteden. 

Altijd en overal inzicht in uw geldzaken

U wilt de controle hebben over uw lening en op elk gewenst moment zien wat de status hiervan is. Dat kan met Mijn Directa.nl, een veilige online omgeving op de website van Directa.nl. Zo hebt u alle informatie over uw lening altijd bij de hand. Mijn Directa.nl gebruikt u op elk apparaat. U checkt uw lening op uw telefoon, tablet of pc. Mijn Directa.nl is 24/7 voor u beschikbaar.

Verstandig geld lenen

Wanneer u een lening afsluit over een langere periode kan het zo zijn dat er in de tussentijd wat verandert in uw leven. Wij vinden het belangrijk dat uw lening altijd past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Misschien krijgt u in de tussentijd een andere baan en kunt u daarom een groter maandbedrag aflossen. Dit doen we altijd in overleg om overkreditering te voorkomen. 

Erik, Dronten Kiyoh review

Snelle afhandeling. Goede klantenservice. Zeer tevreden.

Geld lenen bij Directa.nl

Ieder leendoel is anders. De een leent geld voor een nieuwe dakkapel, de ander voor een gloednieuwe motor. U wilt een lening die daarbij past. Daarom kunt u bij ons terecht voor verschillende leningen en wordt u behandeld als een unieke klant. Kies bij Directa.nl uit de volgende leningen:

Een Persoonlijke lening. Hierbij ontvangt u in één keer uw leenbedrag. Vooraf bepalen we dat bedrag, de rente en de looptijd. Maandelijks lost u een vast bedrag aan ons af. Een Persoonlijke lening biedt u meer zekerheid. U ontvangt uw bedrag in één keer, weet wat de vaste rente is en hoeveel u maandelijks moet terugbetalen. 

Bij een Persoonlijke lening kiest u een bedrag tussen de € 5.000,- en € 60.000,-. Dit is een verantwoorde leenvorm wanneer u vooraf het benodigde bedrag weet. Koopt u bijvoorbeeld een nieuwe auto ter waarde van € 19.750,-, dan komen daar meestal geen onverwachte kosten bij. Dit bedrag kunt u direct lenen en u weet hoeveel u maandelijks terugbetaalt aan rente en aflossing.

De andere optie bij Directa.nl is de Flex en Zeker lening. Bij deze lening spreekt u een maximaal leenbedrag af met Directa.nl. Dat is uw kredietlimiet. Bij Directa.nl kunt u deze lening afsluiten voor een bedrag tussen de € 5.000,- en € 60.000,-. Dit bedrag hoeft u niet in één keer op te nemen. U kunt de eerste 24 maanden van uw Flex en Zeker lening bedragen flexibel opnemen.

U laat eindelijk die nieuwe keuken zetten. U hebt daar een bedrag van € 15.000,- voor nodig om de keukenboer in één keer te betalen. Misschien blijkt er tijdens het plaatsen van de keuken een lek te zijn. Deze reparatie zorgt voor extra, onvoorziene kosten. Met een Flex en Zeker lening kunt u dat extra geld opnemen.

In de eerste 24 maanden kunt u flexibel geld opnemen. Ook hetgeen wat u al hebt afgelost. Zolang u maar onder de kredietlimiet blijft. Na de eerste 24 maanden kunt u geen geld meer opnemen maar gaat u aflossen met een maximale looptijd van 120 maanden. U lost maandelijks minimaal 1,5% van de kredietlimiet af. Maar meer mag natuurlijk altijd.

Bereken direct welk bedrag u kunt lenen:

Start de berekening

Directa.nl is aangesloten bij Autoriteit Financiële Markten (AFM) en Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN)

Financiële dienstverleners hebben een vergunning nodig om hun diensten uit te mogen voeren op de Nederlandse markt. Directa.nl staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en hebben wij een vergunning (vergunningnummer 12011145) voor het aanbieden en verstrekken van krediet. Daarnaast is Directa.nl aangesloten bij de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Directa.nl moet zich houden aan VFN-gedragscode: het bieden van heldere informatie, voorwaarden en het verstrekken van verantwoorde leningen aan consumenten.

Directa.nl gaat vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens

Wij respecteren de privacywetgeving en gaan wij zorgvuldig en transparant om met persoonsgegevens. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy vindt u hier.


Directa.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 16082749. Tevens is Directa.nl aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), onder vergunningnummer 12011145.