Let op! Geld lenen kost geld

Duurzaamheidslening - Geld lenen voor verduurzaming

Dit moet u weten over een duurzaamheidslening

Wilt u verduurzamen? Met de stijgende energieprijzen is een duurzame woning de beste oplossing om voorbereid te zijn op de toekomst. Bij Directa.nl kunt u online voordelig een lening afsluiten voor duurzame maatregelen.

Met een duurzaamheidslening (of ook wel energiebespaarlening genoemd) kunt u de benodigde kosten financieren die nodig zijn om uw woning te verduurzamen. Denk hierbij aan de aanschaf en installatie van zonnepanelen, een warmtepomp of het volledig isoleren van uw woning. Met een energiebesparende woning hebt u minder energiekosten en draagt u ook bij aan een beter en gezonder milieu.

Als u op dit moment niet beschikt over de financiële middelen voor het verduurzamen van uw huis, dan kan een lening van Directa.nl de oplossing zijn. Met onderstaande rekentool berekent u eenvoudig de kosten van een Persoonlijke lening met als leendoel verduurzamen. Bereken nu uw duurzaamheidslening. Kies in onderstaande calculator voor "anders" en geef vervolgens aan om welke duurzame oplossing(en) het gaat. 

Hoeveel wilt u lenen? i

Waarvoor wilt u lenen?

Wat voor lening wilt u afsluiten?

721 Met een Flex en Zeker lening leent u tegen een vaste rente en kunt tussentijds (in de eerste 24 maanden) geld opnemen binnen uw kredietlimiet. Met een Persoonlijke lening leent u tegen een vaste rente en ontvangt u het volledige geldbedrag op uw rekening.
Offerte is vrijblijvend.

Wat is mogelijk met een duurzaamheidslening?

Met een lening voor duurzaamheid zijn er een aantal oplossingen waarmee de woning energiezuiniger gemaakt kan worden. Het toepassen van deze maatregelen zorgt voor een besparing op de energiekosten. Dit geldt vanzelfsprekend bij gelijkblijvende energiekosten en gelijkblijvend energiegebruik.

Door de vaste rente en de vaste looptijd weet u vooraf wat de totale kosten van de financiering zijn. Voor de financiering van duurzame oplossingen is een Persoonlijke lening een passende oplossing. De kosten van duurzame oplossingen zijn vooraf bekend en zo weet u wat de hoogte van de lening moet zijn. Omdat u rente betaald over het bedrag wat u leent, is het belangrijk om niet meer te lenen dan u nodig heeft. Focus niet alleen op het maandbedrag van de lening, maar kijk ook naar de totale kosten van de lening.

Zonnepanelen financieren

Zet zonne-energie gelijk om in elektriciteit. Zonnepanelen kopen is een investering die u terugverdient. De kosten van zonnepanelen lopen redelijk uiteen dus let bij het kopen van zonnepanelen op de prijs en de kwaliteit. Kijk eventueel samen met een expert naar de beste oplossing voor de locatie van de zonnepanelen op uw woning. Lees hier meer over financieren van zonnepanelen bij Directa.nl.

Warmtepomp kopen

De warmtepomp is ook een populaire oplossing om uw huis te verduurzamen. Ook hierbij geldt dat de kosten van de warmtepomp uiteen lopen. Voordat u een warmtepomp wil financieren, is het belangrijk om te weten welk soort warmtepomp u gaat installeren. Zo is er de keuze tussen een all-electric warmtepomp of een hybride warmtepomp. De hybride warmtepomp werkt samen met uw CV-ketel.

Woning isoleren

Een woning isoleren kan met kleine aanpassingen al zorgen voor een enorm resultaat. Denk bijvoorbeeld aan warmte isolatie zoals spouwmuurisolatie, glaswol of steenwol isolatie. Isoleer uw gevel, dak of vloer om warmte te behouden. Daarnaast zijn er mogelijkheden om deuren en kozijnen te vervangen. U kunt een lening gebruiken om uw huis op verschillende manieren te isoleren.

Water besparen

Waterbesparende maatregelen om te verduurzamen kunnen een groot verschil maken. Investeren in waterbesparing is gelijk te merken in uw kosten en er zijn hiervoor voldoende mogelijkheden. Denkt u hierbij aan water besparen in de badkamer, het toilet of met een nieuwe zuinigere wasmachine.

Andere maatregelen voor verduurzamen woning

  • Deuren en kozijnen vervangen
  • Dubbel glas, HR glas (HR++ glas), triple glas, vacuümglas
  • Energiezuinig ventilatie systeem
  • Zonneboiler

Duurzaamheidslening afsluiten bij Directa.nl

Als u op dit moment niet de financiële middelen heeft om te verduurzamen, maar hier wel graag in wil investeren, dan kan een duurzaamheidslening bij Directa.nl een oplossing voor u zijn.

Bij Directa.nl leent u voor een scherpe rente en heldere voorwaarden. Zo is Directa.nl helder en eerlijk over geld lenen en is het altijd mogelijk om boetevrij extra af te lossen. Zo is duurzaamheid een investering voor lagere maandlasten én zorgt het ook voor een beter milieu! Lees hier de 10 redenen om voor Directa.nl te kiezen