Let op! Geld lenen kost geld

Een passende lening voor uw medische situatie

Staat u een medische ingreep te wachten, maar wordt deze niet vergoed door de zorgverzekering? Dan kan een lening voor deze medische kosten een oplossing zijn. Bij Directa.nl sluit u volledig online een voordelige lening af voor een medische ingreep.

Lang niet alle medische ingrepen worden vergoed door de zorgverzekering. Wanneer een medische ingreep niet noodzakelijk is, wordt deze niet vergoed. Denk hierbij aan ingrepen zoals bijvoorbeeld een haartransplantatie of borstvergroting. Daarnaast geldt dit ook voor bepaalde soorten therapie, zoals relatietherapie. Beschikt u op dit moment niet over de financiële middelen om een medische ingreep te financieren, dan is een lening voor deze medische kosten een oplossing. Ook voor een medisch krediet staat Directa.nl voor u klaar.

Welke lening past het beste bij een medische ingreep

Wanneer u ervoor kiest om geld te lenen voor een medische ingreep is al bekend hoe duur de ingreep gaat zijn. Bij een Persoonlijke lening wordt het bedrag dat nodig is, gelijk op uw rekening te staan en kan wanneer mogelijk ook eerder boetevrij afgelost worden.

Een andere mogelijkheid is om een Flex en Zeker lening af te sluiten voor uw cosmetische of medische ingreep. Met een Flex en Zeker lening heeft u geld achter de hand tot een afgesproken limiet.

Hoeveel wilt u lenen? i

Waarvoor wilt u lenen?

Wat voor lening wilt u afsluiten?

721 Met een Flex en Zeker lening leent u tegen een vaste rente en kunt tussentijds (in de eerste 24 maanden) geld opnemen binnen uw kredietlimiet. Met een Persoonlijke lening leent u tegen een vaste rente en ontvangt u het volledige geldbedrag op uw rekening.
Offerte is vrijblijvend.

Welke ingreep wordt vergoed en welke niet?

Wanneer een cosmetische ingreep medisch gezien niet nodig is, wordt deze niet vergoed door de zorgverzekering. Of een medische ingreep noodzaak heeft of niet, bepaald uw huisarts. Wanneer hier onduidelijkheid over bestaat, kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts of behandelaar.

Haartransplantatie

Over het algemeen wordt een haartransplantatie niet vergoed. Het gaat hier om een cosmetische ingreep die geen bijdrage levert aan de gezondheid. Er zijn gevallen waarbij haaruitval het gevolg was van een ongeval met brandwonden, waarin de zorgverzekeraar deze ingreep wel heeft vergoed. Over het algemeen zal de zorgverzekeraar de haartransplantatie kosten niet vergoeden.

Borstvergroting

Of een borstvergroting vergoed wordt of niet, is afhankelijk van de reden dat er een borstvergroting plaats moet vinden. Zo wordt een borstvergoeding alleen vergoed als hier een medische indicatie voor is, denk hierbij aan een amputatie van (een van) de borsten als gevolg van bijvoorbeeld borstkanker. Wanneer de borsten ongelijk zijn, heeft u geen recht op een vergoeding van de zorgverzekering. Als het verschil meer dan twee cupmaten is, dan kan het soms voorkomen dat een verkleining van de grootste borst wel vergoed wordt.

Overleg daarom altijd met uw arts of behandelaar wat de mogelijkheden zijn.

Relatietherapie

Relatietherapie kan voor stellen uitkomst bieden wanneer het even niet lekker loopt in de relatie. De kosten van relatietherapie vallen niet onder de basisverzekering, omdat dit geen eerstelijns psychologische zorg is. Er zijn wel een aantal aanvullende zorgverzekeringen die een relatietherapie vergoeding aanbieden. Kijk dus eerst goed naar uw eigen verzekering voordat u een lening voor relatietherapie wilt afsluiten.

Geld lenen voor plastische chirurgie

Wanneer u de keuze heeft gemaakt en zeker bent om de medische ingreep te laten uitvoeren, kunt u met uw arts inschatten wat het precies gaat kosten. Geld lenen voor een (cosmetische) ingreep doet u niet iedere dag, dus wilt u goed weten waar u aan toe bent. Bij Directa.nl staat eerlijkheid en helderheid hoog in het vaandel. Geen verrassingen en heldere voorwaarden. Bij Directa lost u zo vaak en zo veel u wilt boetevrij af..

Waarom kiezen voor Directa.nl?

  • Uw lening volledig online aanvragen
  • Boetevrij extra aflossen
  • Medische of cosmetische ingreep financieren tegen rentes vanaf 7,3%
  • Meer dan 25 jaar ervaring in geld lenen
  • Altijd online inzicht in uw gegevens

Klanten beoordelen ons met een 8,9

U wilt betrouwbaar en verantwoord lenen. Dat doet u bij Directa.nl. Wij zijn een verantwoorde en zorgvuldige partner, bij wie snelle en klantvriendelijke service vanzelfsprekend is.

Lees hier alle klantervaringen