Let op! Geld lenen kost geld

Motor financieren

Hebt u onlangs uw motorrijbewijs gehaald of is uw motor aan vervanging toe? En wilt u geld lenen om uw motor te kunnen financieren? Bij Directa.nl kunt u online een voordelige motorlening afsluiten. Met onderstaande rekentool berekent u eenvoudig hoeveel een Persoonlijke lening bij Directa.nl kost. In één oogopslag ziet u wat u een Persoonlijke lening u per maand kost en wat de totale kosten van deze lening zijn. Bereken nu uw lening.

Hoeveel wilt u lenen? i

Waarvoor wilt u lenen?

721

Persoonlijke lening i

Het maximaal leenbedrag voor een Persoonlijke lening is .

Maandbedrag: i
Looptijd: i
Rentepercentage:
Jaarlijks kostenpercentage:
Totaal door u te betalen:
 Hoe is deze rente berekend?
Offerte is vrijblijvend.

Waarom een Persoonlijk lening voor een motorfinanciering?

Bij Directa.nl vinden we het belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor een lening. Een Persoonlijke lening betekent dat u kiest voor een lening met zekerheid. U weet precies wat de totale kosten zijn en wanneer u de lening hebt afgelost. Zo voorkomt u dat u niet meer leent, dan uw motor waard is. En dat u nog aan het aflossen bent, wanneer u de motor niet meer hebt.

Tijdens het afsluiten van een Persoonlijke lening bepaalt u dus in hoeveel maanden (jaren) u het geleende geld wilt terugbetalen. De looptijd bij een Persoonlijke lening staat dus vast, u weet precies wanneer de lening is afgelost. Ook staat het maandbedrag bij een Persoonlijke lening vast. U betaalt iedere maand hetzelfde bedrag. Dit bedrag bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. Ook de rente staat voor de hele looptijd van de lening vast. Dit betekent dat de totale kosten vooraf bekend zijn. Wilt u eerder aflossen dan de afgesproken looptijd? Geen probleem! Bij Directa.nl kunt u altijd boetevrij aflossen, we rekenen geen extra kosten. Door eerder af te lossen blijft het maandbedrag wel hetzelfde, maar de looptijd wordt hierdoor korter. De totale kosten van de lening nemen hierdoor ook af. U betaalt namelijk minder rente. U vindt hier meer informatie over een Persoonlijke lening.

Tips voor een motorfinanciering

1. Leen niet meer geld voor een motor dan nodig

Een motor financieren kost geld. U betaalt rente over het bedrag wat u leent. Dus leen niet meer geld voor uw motor dan nodig. De waarde van uw motor daalt en een motor is niet een investering die u eenvoudig terugverdient. Leen dus alleen het geld wat u écht nodig hebt voor de aankoop van de motor.

2. Weet wat de totale kosten van een lening zijn

Kijk niet alleen naar wat een lening uw maandelijks kost, maar kijk ook naar de totale kosten van de lening.

3. De juiste looptijd kiezen

Als u uw motor wilt financieren met een Persoonlijke lening kies dan voor een looptijd die korter is dan de levensduur van uw motor. Zo voorkomt u dat u nog aan het aflossen bent, wanneer u de motor niet meer hebt.

4. Totale kosten motor

Naast de kosten van een lening, zijn er ook nog meerdere kosten voor een motor zoals brandstof, de autoverzekering en wegenbelasting. Deze kosten moeten dan wel in uw budget passen.

5. Kijk of u boetevrij mag aflossen

Let op of u boetevrij kunt aflossen. Bij sommige banken en kredietverstrekkers moet u extra kosten betalen voor het eerder aflossen van de lening. Bij Directa.nl is dat niet het geval. Bij Directa.nl mag u uw lening altijd boetevrij aflossen. Dit kan zo vaak en zoveel als u wilt. Bij Directa.nl is dit dus altijd kosteloos.

Motor financieren bij Directa.nl 

Wanneer u geld wilt lenen, wilt u graag een motorlening met een voordelige rente en heldere voorwaarden. Een Persoonlijke lening van Directa.nl kan dan voor u een goede keuze zijn. Directa.nl is eerlijk en helder over geld lenen: Geen verborgen kosten, maar wel heldere voorwaarden, een lage rente en altijd boetevrij aflossen. Meer weten over leningen en Directa.nl? Lees hier de 10 redenen om voor Directa.nl te kiezen