Let op! Geld lenen kost geld

Motor financieren

Hebt u onlangs uw motorrijbewijs gehaald of is uw motor aan vervanging toe en wilt u geld lenen om uw motor te kunnen financieren? Bij Directa.nl kunt u online een voordelige motor lening afsluiten. Met onderstaande rekentool berekent u eenvoudig hoeveel geld een Persoonlijke lening bij Directa.nl kost. In één oogopslag ziet u hoeveel geld uw lening u per maand kost en wat de totale kosten van deze lening zijn. Bereken nu uw motor financiering.

Motor financiering berekenen:

Hoeveel wilt u lenen? i

Waarvoor wilt u lenen?

721

Persoonlijke lening i

Het maximaal leenbedrag voor een Persoonlijke lening is .

Maandbedrag: i
Looptijd: i
Rentepercentage: i
Jaarlijks kostenpercentage:
Totaal door u te betalen:
 Hoe is deze rente berekend?
Offerte is vrijblijvend.

Bekijk hier de rente voor uw motor lening:

Krediet-
bedrag
Maand-
bedrag
Vaste
debetrente
Jaarlijks
kosten-
percentage
Vaste
looptijd in
maanden
Totale prijs
van het
krediet
€ 5.000 € 90,63 9,60% 9,60% 72 maanden € 6.525,31
€ 7.500 € 135,94 9,60% 9,60% 72 maanden € 9.787,97
€ 10.000 € 173,52 7,90% 7,90% 72 maanden € 12.493,42
€ 15.000 € 261,64 8,10% 8,10% 72 maanden € 18.837,96
€ 20.000 € 348,85 8,10% 8,10% 72 maanden € 25.117,28
€ 25.000 € 441,74 8,60% 8,60% 72 maanden € 32.246,95
€ 50.000 € 883,48 8,60% 8,60% 72 maanden € 64.493,90

*De Persoonlijke lening is een niet-doorlopend krediet. Looptijd en maandlasten staan vast. Bedragen die u hebt afgelost, kunt u niet opnieuw opnemen. Peildatum rente 30-05-2023. Voor elke kredietklasse geldt een maximale rente zoals in de tabel weergegeven (nu maximaal van 7,9% tot 9,6%). Tijdens de looptijd van uw Persoonlijke lening wordt de rente niet gewijzigd. Het jaarlijkse kostenpercentage van een Persoonlijke lening is gelijk aan de rente. Met uitzondering van de rente worden er geen extra kosten gerekend voor uw lening.

Geld lenen voor een motor: waar moet u op letten?

Een motor financieren kost geld. U betaalt rente over het bedrag wat u gaat lenen. Dus leen niet meer geld voor uw motor dan nodig. De waarde van uw motor daalt en een motor is niet een investering die u eenvoudig terugverdient. Leen dus alleen het geld wat u écht nodig hebt voor de aankoop van de motor.

Kijk niet alleen naar wat lenen u maandelijks kost, maar kijk ook naar de totale uitgaven van de lening.

Als u uw motor wilt financieren, kies dan voor een looptijd die korter is dan de levensduur van uw motor. Zo voorkomt u dat u nog aan het aflossen bent, wanneer u de motor niet meer hebt.

Naast de kosten van een lening, zijn er ook nog meerdere uitgaven voor een motor zoals brandstof, de autoverzekering en wegenbelasting. Deze uitgaven moeten dan wel in uw budget passen.

Let op of u boetevrij kunt aflossen op de financiering van uw motor. Bij sommige banken en kredietverstrekkers moet u extra betalen voor het eerder aflossen van de lening. Bij Directa.nl is dat niet het geval. Bij Directa.nl mag u uw lening altijd boetevrij aflossen. Dit kan zo vaak en zoveel als u wilt. Bij Directa.nl is dit dus altijd kosteloos, ook bij een financiering van uw motor.

Waarom een Persoonlijk lening voor een motorfinanciering?

Bij Directa.nl vinden we het belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor een financiering. Een Persoonlijke lening betekent dat u kiest voor een financiering met zekerheid. U weet precies wat de totale uitgaven zijn en wanneer u de financiering hebt afgelost. Dit is bijvoorbeeld niet het geval bij een Doorlopend krediet. Zo voorkomt u dat u niet meer leent dan uw motor waard is en dat u nog aan het aflossen bent, wanneer u de motor niet meer hebt.

Tijdens het afsluiten bepaalt u dus in hoeveel maanden (jaren) u het geleende geld wilt terugbetalen. De looptijd staat dus vast, u weet precies wanneer uw geleende geld is afgelost. Ook staat het maandbedrag vast. U betaalt iedere maand hetzelfde bedrag. Dit bedrag bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. Ook de rente staat voor de hele looptijd van de financiering vast. Dit betekent dat de totale uitgaven vooraf bekend zijn. Wilt u eerder aflossen dan de afgesproken looptijd? Geen probleem! Bij Directa.nl kunt u altijd boetevrij aflossen. Hier rekenen wij geen extra tarief voor. Door eerder af te lossen blijft het termijnbedrag wel hetzelfde, maar de looptijd wordt hierdoor korter. De totale uitgaven van de financiering nemen hierdoor ook af. U betaalt namelijk minder rente. U wilt uw motor financieren door middel van een lening, maar wilt u nog meer weten over de Persoonlijke lening? Klik op Persoonlijke lening.

Motor kopen met financiering bij Directa.nl

U zit er al een tijdje aan te denken om een nieuwe motor aan te schaffen, maar u hebt op dit moment niet de financiële middelen om deze motor aan te kunnen schaffen. Een financiering voor uw motor zou een oplossing kunnen zijn. Bij Directa.nl is een financiering voor een motor mogelijk.

Wanneer u geld wilt lenen, wilt u graag een motor lening met een voordelige rente en heldere voorwaarden. Een lening van Directa.nl kan dan voor u een goede keuze zijn. Directa.nl is eerlijk en helder over geld lenen voor een motor: Geen verborgen kosten, maar wel heldere voorwaarden, een lage rente en altijd boetevrij aflossen. Meer weten over geld lenen en Directa.nl? Lees hier de 10 redenen om voor Directa.nl te kiezen

Waarom kiezen voor Directa.nl?

  • Uw lening volledig online aanvragen
  • Boetevrij extra aflossen
  • Motor financieren tegen rentes vanaf 7,3%
  • Meer dan 25 jaar ervaring in geld lenen
  • Altijd online inzicht in uw gegevens

Klanten beoordelen ons met een 8,9

U wilt betrouwbaar en verantwoord lenen. Dat doet u bij Directa.nl. Wij zijn een verantwoorde en zorgvuldige partner, bij wie snelle en klantvriendelijke service vanzelfsprekend is.

Lees hier alle klantervaringen