Let op! Geld lenen kost geld

Een passende lening voor uw bruiloft

Bent u op zoek naar een passende lening voor uw bruiloft? Een bruiloft kunt u zo groot of klein maken zoals u zelf wilt en de kosten van een huwelijk zijn natuurlijk helemaal afhankelijk van de wensen die u heeft bij uw trouwerij. Zijn uw wensen voor de bruiloft op dit moment groter dan dat uw financiële situatie toe laat? Dan kan een lening uitkomst bieden. Bereken wat u kunt lenen bij Directa.nl

Bij Directa.nl kunt u geld lenen voor een bruiloft tegen een lage rente en duidelijke voorwaarden. In één oogopslag wordt duidelijk hoeveel de lening per maand kost en wat de uiteindelijke kosten van de lening zijn.

Wat is mogelijk met een lening voor uw huwelijk?

Een bruiloft kan zo groot of klein gevierd worden als u zelf wilt. Wat de mogelijkheden zijn, hangt daarom ook sterk af van de wensen die u zelf heeft.

Iedere bruiloft is anders, maar een aantal uitgaven waar u zeker rekening mee moet houden:

  • Trouwjurk en/of trouwpak
  • Trouwlocatie
  • Trouwringen
  • Receptie
  • Diner
  • Trouwfeest
  • Bruiloft verzekering

Voordat u geld wilt lenen voor een bruiloft is het belangrijk te bepalen wat u er aan uit wilt geven. Wanneer u uw budget voor uw bruiloft heeft bepaald, kunt u bekijken of dit past binnen uw financiële mogelijkheden bijvoorbeeld door het inzetten van spaargeld. Het bedrag dat u kunt lenen is daarnaast ook afhankelijk van uw leencapaciteit. Dit is het bedrag dat kredietverstrekkers maximaal aan u kunnen verstrekken. Gebruik de leencalculator om te berekenen hoeveel geld u kunt lenen bij Directa.nl.

Hoeveel wilt u lenen? i

Waarvoor wilt u lenen?

721

Persoonlijke lening i

Het maximaal leenbedrag voor een Persoonlijke lening is .

Maandbedrag: i
Looptijd: i
Rentepercentage: i
Jaarlijks kostenpercentage:
Totaal door u te betalen:
 Hoe is deze rente berekend?
Offerte is vrijblijvend.

Huwelijk financieren met een Persoonlijke lening

Als het gaat om een huwelijk financieren, dan zijn de kosten in grote lijnen van te voren bekend. Als u kiest voor een Persoonlijke lening van Directa.nl, dan kiest u voor zekerheid. De totale kosten en wanneer u de financiering volledig heeft is dan van te voren bekend. Een Persoonlijke lening heeft een vaste rente, een vast maandbedrag en een vaste looptijd en aan het eind van de looptijd is de lening volledig afgelost. U kunt altijd extra boetevrij aflossen.

Geld lenen voor jouw bruiloft met de Flex en Zeker lening

Wanneer u geld wilt lenen voor een bruiloft, maar u bent niet zeker over de kosten, dan is een Flex en Zeker lening ook een optie. De Flex en Zeker lening is geschikt wanneer vooraf de kosten nog niet volledig bekend zijn. Het geld dat u nodig heeft voor uw bruiloft geeft u waarschijnlijk niet in één keer uit. Met Directa.nl spreekt u dan een kredietlimiet af en dat is het bedrag wat maximaal geleend mag worden voor de bruiloft. Het is dan ook verstandig om van te voren goed na te denken over wat u maximaal aan de bruiloft wilt besteden en een streefdatum te bepalen voor de aflossing van de Flex en Zeker lening.

In de eerste 24 maanden kunt u bedragen opnemen binnen uw kredietlimiet. Na 24 maanden is opnemen niet meer mogelijk en moet u het opgenomen bedrag terugbetalen. U betaald dus alleen rente over het opgenomen bedrag. Daarnaast kunt u altijd boetevrij aflossen.

De looptijd van de lening is variabel omdat dit natuurlijk afhangt van de bedragen die u opneemt, maar kan niet langer zijn dan 120 maanden.

Lening voor bruiloft afsluiten bij Directa.nl

Directa.nl heeft al ruim 25 jaar ervaring met het afsluiten van passende en voordelige leningen.

Of u nu kiest voor een Persoonlijke lening of een Flex en Zeker lening voor uw bruiloft, bij Directa.nl zit u altijd goed. Een lening afsluiten om te trouwen doet u niet iedere dag dus wilt u duidelijkheid over de mogelijkheden. Directa.nl heeft geen verborgen kosten en heeft heldere voorwaarden. Lees hier de 10 voordelen van geld lenen bij Directa.nl.