Let op! Geld lenen kost geld

Boot financieren met een lening

Een eigen boot kopen is een droom voor velen, maar hoe maakt u deze droom werkelijkheid? Als u op dit moment niet over de financiële middelen beschikt om een boot aan te schaffen, biedt Directa.nl uitkomst. Met Directa.nl is het financieren van uw droomboot binnen handbereik. Bereken eenvoudig uw maandbedrag voor een Persoonlijke lening en vraag online een vrijblijvende offerte aan.

Hoeveel wilt u lenen? i

Waarvoor wilt u lenen?

721

Persoonlijke lening i

Het maximaal leenbedrag voor een Persoonlijke lening is .

Maandbedrag: i
Looptijd: i
Rentepercentage: i
Jaarlijks kostenpercentage:
Totaal door u te betalen:
 Hoe is deze rente berekend?
Offerte is vrijblijvend.

Waarom kiezen voor Directa.nl voor uw bootfinanciering?

Bij Directa.nl staan uw behoeften centraal. Wij bieden transparante en flexibele financieringsoplossingen voor uw boot. Of u nu droomt van een gezellige sloep voor zondagse uitjes, een zeilboot voor avontuurlijke tochten, wij helpen u graag met het realiseren van uw droomboot.

Looptijd tot 180 maanden
Met de Persoonlijke lening met een looptijd van 180 maanden bieden we u de kans om de kosten van uw boot te spreiden over een langere periode. Dit betekent een lager maandbedrag, waardoor de financiering van een boot haalbaarder is. Door een langere looptijd zijn de totale kosten van uw lening hoger.

Stap voor stap naar uw bootfinanciering

Persoonlijke lening of Flex en Zeker lening?
Bij Directa.nl vinden wij het belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor een bootfinanciering. Voor de financiering van een boot biedt Directa.nl de mogelijkheid tot een Persoonlijke lening. Een Persoonlijke lening via Directa.nl staat voor financiële zekerheid: u heeft helder zicht op de rentekosten en het exacte moment van de volledige aflossing van de lening.

Hoeveel kunt u lenen?
Het bedrag dat u kunt lenen hangt af van uw leencapaciteit. Gebruik onze handige online tool om uw maximale lening en maandbedrag te berekenen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Afhankelijk van uw behoefte en financiële mogelijkheden kunt u tussen € 10.000,- en € 75.000,- lenen.

Wat is de minimum en maximum leeftijd om geld te kunnen lenen?
Bij Directa.nl kunt u een Persoonlijke lening afsluiten vanaf 21 tot en met 69 jaar. Bent u ouder dan 70 jaar? De Persoonlijke lening voor Senioren kunt u afsluiten als u een leeftijd heeft van 70 tot en met 80 jaar. Klik hier voor meer informatie over de Persoonlijke lening voor Senioren.

Hoe zit het met de rente?
De rente is afhankelijk van uw leenbedrag en persoonlijke situatie. Wij zorgen voor een helder en eerlijk overzicht, zodat u precies weet waar u aan toe bent en hoeveel de totale kosten van uw lening zijn.

De lening aanvragen
Vul het online aanvraagformulier in en ontvang u direct een offerte. Is de offerte naar wens? Lever dan de benodigde documenten aan en na definitieve goedkeuring ontvangt u het geld binnen één werkdag. Daarna kunt u op zoek naar uw droomboot.

Tips voor het financieren van een boot

Met heldere voorwaarden, persoonlijk advies en snelle service is de boot dichterbij dan u denkt! Uw droomboot financiert u met Directa.nl.

 1. Leen niet meer dan nodig is
  Het financieren van een boot brengt kosten met zich mee, zoals de rente over het geleende bedrag. Leen daarom niet meer dan strikt noodzakelijk voor uw boot. Aangezien de waarde van een boot over tijd afneemt, vormt deze geen eenvoudige investering die snel terugverdient. Zorg er dus voor dat u alleen het benodigde bedrag leent voor de aanschaf en dat de looptijd past bij de levensduur van uw boot
 2. Weet wat de totale kosten van de bootfinanciering zijn
  Let op de totale kosten van de lening en kijk niet alleen naar de maandelijkse kosten van de lening.
 3. De juiste looptijd kiezen
  Kies altijd een looptijd van de lening die korter is dan de levensduur van een boot. Het is niet de bedoeling dat u de boot nog aflost wanneer u niet meer in het bezit bent van de boot of deze geen waarde meer heeft.
 4. Totale kosten van de boot
  Naast de aanschaf van de boot moet u ook rekening houden met andere uitgaven zoals brandstof, verzekering en belastingen. Dit moet uiteraard allemaal in uw budget passen.
 5. Boetevrij aflossen
  Bij de financiering van uw boot is het goed om erop te letten dat u boetevrij kunt aflossen. Dit is niet altijd het geval wanneer u een lening aangaat bij sommige banken of kredietverstrekkers. Bij Directa.nl kunt u uw lening altijd boetevrij aflossen, zo vaak als u zelf wilt. Dit is altijd kosteloos en dus ook bij de financiering van uw boot.