Let op! Geld lenen kost geld

Veelgestelde vragen

Extra services Geld opnemen

Binnen het kredietlimiet van uw Flex en Zeker lening kunt u de eerste 24 maanden direct geld naar uw eigen bankrekening laten overmaken. Houd er rekening mee dat bij een geldopname de looptijd van de Flex en Zeker lening langer wordt en opgenomen bedragen ook weer moeten worden afgelost.

Binnen het kredietlimiet van uw Doorlopend krediet kunt u de eerste 36 maanden direct geld naar uw eigen bankrekening laten overmaken. Houd er rekening mee dat bij een geldopname de looptijd van het Doorlopend krediet langer wordt en opgenomen bedragen ook weer moeten worden afgelost.

Verantwoord lenen

Als geregistreerde financiële instelling werken wij volgens de wetten, normen en richtlijnen die op onze organisatie van toepassing zijn. Om deze reden zijn wij verplicht om een actualisatiebeleid van uw persoonlijke en/of financiële gegevens uit te voeren tijdens het aanvragen van een geldopname. Het is in uw eigen belang dat u niet meer leent dan verantwoord is in uw situatie.

Regel het zelf via Mijn Directa.nl.

  • Log in op mijn Directa.nl
  • Ga naar geld opnemen en volg de stappen. 
  • U hebt het geld binnen 3 werkdagen op uw lopende rekening.
  • U betaalt terug zoals wij hebben afgesproken; een vast percentage van uw kredietlimiet.

Betaling zoals vastgelegd in de Algemene voorwaarden van Qander Consumer Finance BV. Over het opgenomen bedrag betaalt u een variabele rente. U betaalt het bedrag terug volgens de voorwaarden van de originele kredietovereenkomst(en). Daarnaast gelden alle overige voorwaarden van de originele kredietovereenkomst(en). Uitbetaling onder voorbehoud van goedkeuring door Directa.nl.

Terug naar overzicht

Andere vragen in Extra services