Let op! Geld lenen kost geld

Lening berekenen. Ontdek uw mogelijkheden.

Directa.nl helpt u graag op weg met de handige rekentool. Hieronder berekent u eenvoudig wat u betaalt voor een lening bij Directa.nl. Hebt u de gewenste lening berekend? Vraag dan een offerte aan voor een Persoonlijke lening of een Doorlopend krediet. Een offerte bij Directa.nl is altijd vrijblijvend, u zit dus bij het aanvragen van een offerte nog nergens aan vast.

Maandbedrag berekenen:

1 Hoeveel wilt u lenen?

2 Waarvoor wilt u lenen?

721

3 Wilt u tussentijds geld op kunnen nemen binnen uw kredietlimiet?

721

4 Vergelijk een Persoonlijke lening met een Doorlopend krediet

Persoonlijke lening

Het maximaal leenbedrag voor een Persoonlijke lening is . Met een Persoonlijke lening kunt u tot de kredietlimiet bedragen opnemen en aflossen.

Maandbedrag:
Looptijd:
Vaste debetrentevoet:
Jaarlijks kostenpercentage:
Totaal door u te betalen:

Weet u het zeker?

Bij vraag 3 geeft u aan dat u geen behoefte hebt aan flexibiliteit. Een Persoonlijke lening sluit dan beter aan bij uw voorkeur.

Met een Persoonlijke lening leent u namelijk eenmalig een vast bedrag. De rente, aflossing en looptijd staan vooraf vast.

Doorlopend krediet

Het maximaal leenbedrag voor een Doorlopend krediet is . Met een Doorlopend krediet kunt u tot de kredietlimiet bedragen opnemen en aflossen.

Maandbedrag:
Theoretische looptijd:
Variabele debetrentevoet:
Jaarlijks kostenpercentage:
Totaal door u te betalen:
Offerte is vrijblijvend.
Tip van
Leendert

Welke lening past bij mij?

"Een Persoonlijke Lening of toch een Doorlopend krediet? U bent er nog niet over uit. Kijk dan eerst goed wat de verschillen zijn en wat het beste bij uw persoonlijke behoefte én financiële situatie past. Een lening sluit u voor een langere periode af. Wees u dus bewust van de kosten van een lening en hoe u de lening in de loop van de tijd kunt blijven betalen. Ook het leendoel speelt hierin een belangrijke rol. Wilt u bijvoorbeeld een auto kopen en hiervoor geld lenen? Dan is het wel heel belangrijk dat u uw lening hebt afgelost voordat deze weer aan vervanging toe is."

Tip van Leendert

Persoonlijke lening

Een Persoonlijke lening is een goede keuze als u vooraf weet wat uw aankoop gaat kosten. Het leenbedrag, de rente en de looptijd staan vast. U weet dus precies wanneer u de lening hebt terugbetaald.

Kenmerken Persoonlijke lening


Doorlopend krediet

Een Doorlopend krediet is geschikt voor uitgaven waarvan u vooraf de kosten niet precies weet. De rente en looptijd zijn variabel. Afgeloste bedragen kunnen weer worden opgenomen.

Kenmerken Doorlopend krediet

De verschillen op een rij

Persoonlijke lening Doorlopend krediet
Vaste Rente
Vaste looptijd
Vast maandbedrag
Boetevrij aflossen
Geld opnemen
  Alle kenmerken Persoonlijke Lening Alle kenmerken Doorlopend Krediet

10 redenen om geld te lenen bij Directa.nl

Geld lenen doet u niet iedere dag. Daarom wilt u precies weten waar u aan toe bent voordat u een lening afsluit. Directa.nl is eerlijk en helder over geld lenen. Geen addertjes onder het gras, geen verborgen kosten, maar wel heldere voorwaarden. Bovendien kunt u bij Directa.nl altijd boetevrij aflossen, zo vaak en zo veel als u wilt. Meer weten over Directa.nl? Lees hier de 10 voordelen van geld lenen bij Directa.nl.

Lening berekenen en afsluiten bij Directa.nl: hoe werkt het?

Een lening berekenen en afsluiten bij Directa.nl gaat volledig online. U volgt de stappen en wij berekenen vervolgens automatisch de kosten voor een lening bij Directa.nl. De berekening laat o.a. de kosten per maand, de rente, de (theoretische) looptijd en de totale kosten van de lening zien. Hebt u de gewenste lening berekend? Vraag dan een offerte aan. Een offerte aanvragen voor een lening bij Directa.nl is helemaal vrijblijvend. Om u een passende offerte te kunnen doen, vragen wij wel wat informatie op zoals persoonlijke en financiële gegevens. Binnen 10 minuten ontvangt u een e-mail waarin we u vertellen of de gevraagde lening in uw situatie verstandig is. Als de gevraagde lening in uw situatie verantwoord is, dan ontvangt u ook meteen de offerte. Spreekt de offerte u aan? Dan kunt u de getekende offerte inclusief de gevraagde documenten, zoals recente salarisstrook en kopie legitimatiebewijs, in een beveiligde omgeving uploaden. Ons team van ervaren kredietacceptanten gaat dan direct voor u aan de slag om de aanvraag met de door u geüploade gegevens definitief te beoordelen. Als de lening akkoord is dan ontvangt u binnen 1-2 werkdagen het gewenste leenbedrag op uw bankrekening.

Lees hier meer over geld lenen werkt bij Directa.nl

Lenen nu en in de toekomst

Geld lenen kost geld, een lening kiest u dus niet zomaar. Het is een financiële verantwoordelijkheid en verplichting voor de lange termijn. Kies daarom een lening die past bij uw wensen, persoonlijke en financiële situatie, nu en in de toekomst. Vragen die u zichzelf stelt voordat u lening afsluit; Wat zijn de totale kosten van de lening? Wat betaal ik voor de lening per maand? En kan ik dit nu en in de toekomst betalen? Uw situatie kan er namelijk over 3 jaar heel anders uitzien dan nu. Een geboorte van een kind, parttime werken of met pensioen gaan zijn levensgebeurtenissen die invloed hebben op uw persoonlijke én financiële situatie. Kijk daarom niet alleen naar wat de lening u op dit moment kost maar houdt ook rekening met de toekomst. Over 3 jaar moet u namelijk nog steeds aan dezelfde financiële verplichtingen kunnen voldoen als nu.

Daarom Directa.nl

  • Uw lening volledig online aanvragen
  • Onze hoge klantwaardering
  • Boetevrij aflossen
  • Voordelige rentes vanaf 5,5%

Hoe werkt geld lenen bij Directa.nl

Klanten beoordelen ons met een 8,8

Iedereen wil graag betrouwbaar en verantwoord lenen. Via de onafhankelijke reviewwebsite Kiyoh krijgt Directa.nl een hoog cijfer voor service. Dit cijfer is gebaseerd op meer dan 360 beoordelingen.


Lees hier alle klantervaringen