Let op! Geld lenen kost geld

Wat is een Persoonlijke lening

Hoe werkt een Persoonlijke lening? En voor wie is het geschikt? Bekijk de onderstaande video en lees de kenmerken van een Persoonlijke lening. Het is belangrijk dat u zelf een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke leenvorm het beste bij uw situatie past. Voor meer informatie kunt u ook 'Welke lening past bij mij' raadplegen.

Bewust en verantwoord lenen

Kiest u voor een Persoonlijke lening, dan leent u éénmalig een bedrag en betaalt u een vast maandbedrag. Afhankelijk van uw behoefte en financiële mogelijkheden kunt u een lening afsluiten tussen € 5.000,- en € 60.000,-.

Bekijk de video voor de voor- en nadelen van een Persoonlijke lening. Weet wat de kosten van een lening zijn, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Kenmerken Persoonlijke lening

Onderstaand staan de kenmerken van een Persoonlijke lening overzichtelijk op een rijtje. Klik op een kenmerk voor meer informatie over dit onderwerp. Hebt u nog meer vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Experts op het gebied van lenen

Directa.nl is hét merk voor online geld lenen en is onderdeel van Qander Consumer Finance. U leent bij ons tegen voordelige rentes en u kunt gebruik maken van de gratis oversluitservice. Wij kijken wat uw mogelijkheden zijn en stemmen deze af op uw situatie.

Lees meer over Directa.nl

Oversluiten

Sluit bestaande leningen of kredieten over naar Directa.nl en profiteer van onze voordelige rente!

Bel ons op 073-646 2556 (lokaal tarief) en ervaar hoe voordelig Directa.nl is.

Meer over onze oversluitservice

Waarom Directa.nl

  • Geheel online uw lening aanvragen
  • Onze hoge klantwaardering
  • Boetevrij aflossen
  • Voordelige rentes vanaf 5,5%

Hoe werkt geld lenen bij Directa.nl

Welke lening past bij mij?

Past een Persoonlijk lening of een Doorlopend krediet het beste bij uw situatie? 

Dit overzicht kan u helpen bij het maken van uw keuze