Let op! Geld lenen kost geld

Wie is Directa.nl?

Een lening is meer dan alleen geld of een middel om uw (droom)wens te realiseren. Een lening is ook een financiële verantwoordelijkheid en verplichting voor de lange termijn. Daarom verstrekken we bij Directa.nl alleen leningen die financieel verantwoord zijn tegen een voordelige en aantrekkelijke rente. Directa.nl staat voor eerlijkheid en duidelijkheid, zonder onaangename verassingen of addertjes onder het gras.  Daar maken wij ons voor sterk.

Al ruim 20 jaar helpen we klanten aan een passende en verantwoorde lening. We adviseren u daarbij niet, maar informeren u wel graag zo volledig mogelijk over wat lenen inhoudt. U sluit uw lening dus rechtstreeks online bij Directa.nl af, zonder tussenkomst van een adviseur. Dit heet execution-only. Op onze website vindt u uitgebreide informatie, waarmee u zelf beoordeelt of de door u gekozen lening voldoet aan uw wensen en past bij uw financiële situatie. Bij uw contract ontvangt u het formulier ‘Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet’ waarin de eigenschappen en voorwaarden van uw lening staan beschreven.

Directa ChenavariDirecta.nl is onderdeel van Qander Consumer Finance BV; onderdeel van Chenavari Investment partners.

Onderdeel van Qander Consumer Finance B.V.

Directa.nl is geen onderdeel van een bank, maar onderdeel van Qander Consumer Finance B.V. Een professionele en betrouwbare financiële dienstverlener in consumptief krediet ofwel leningen. Qander heeft meer dan 120.000 klanten in Nederland met een doorlopend krediet, persoonlijke lening of creditcard.  Deze leningen worden zowel rechtstreeks als via onze tussenpersonen aan consumenten verstrekt. Dit doen we vanuit ‘s-Hertogenbosch met ruim 150 medewerkers. Bekijk de website van Qander Consumer Finance B.V.

Chenavari Investment Managers

Chenavari Investment Managers is een gespecialiseerde vermogensbeheerder die zich met name richt op de Europese en Aziatische markten. Chenavari heeft met 91 professionals circa  $5.5 miljard vermogen onder beheer. De Chenavari fondsen richten zich op niche investeringen in verschillende segmenten zoals kredietverstrekking (Corporate, Obligaties, Financials, Krediet derivaten), gestructureerde financieringen (ABS, CMBS, Kapitaalvereisten) en illiquide mogelijkheden (Particuliere kredieten, Onroerend goed, Consumentenfinanciering, Private Equity). De Chenavari groep heeft over de hele wereld bedrijven.

Waarom Directa.nl?

Een lening moet passen bij uw wensen, persoonlijke en financiële situatie. Die kiest u niet zomaar. Kijk daarom verder dan alleen de rente en lees goed de voorwaarden. Kunt u bijvoorbeeld extra aflossen zonder hiervoor een boete te betalen? De 10 voordelen van Directa.nl hebben we in ieder geval hier voor u op een rijtje gezet.

Interesse in onze leningen?

Directa.nl verstrekt online leningen in twee vormen: een Persoonlijke lening en een Doorlopend krediet. Bent u geïnteresseerd om een Persoonlijk lening of Doorlopen krediet af te sluiten? Vergelijk hier de twee leenvormen. Bent u er al uit, bereken eerst de kosten voor een Persoonlijke lening of een Doorlopend krediet en vraag direct online een vrijblijvende offerte aan.

Directa.nl is aangesloten bij Autoriteit Financiële Markten (AFM) en Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN)

Financiële dienstverleners hebben een vergunning nodig om hun diensten uit te mogen voeren op de Nederlandse markt. Directa.nl staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en hebben wij een vergunning (vergunningnummer 12011145) voor het aanbieden en verstrekken van krediet. Daarnaast is Directa.nl aangesloten bij de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Directa.nl moet zich houden aan VFN-gedragscode: het bieden van heldere informatie, voorwaarden en het verstrekken van verantwoorde leningen aan consumenten.

Directa.nl gaat vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens

Directa.nl beschikt over het DDMA Privacy Waarborg. Wij respecteren de privacywetgeving en gaan wij zorgvuldig en transparant om met persoonsgegevens. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy vindt u hier


Directa.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 16082749. Tevens is Directa.nl aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), onder vergunningnummer 12011145.