Let op! Geld lenen kost geld

Hoe werkt geld lenen bij Directa.nl?

1. Bepaal welke leenvorm u wilt

Op de website van Directa.nl vindt u alle informatie over de verschillende leenvormen, namelijk het Doorlopend krediet en de Persoonlijke lening. Bepaal hier welke lening voor u het meest geschikt is.

2. Vraag online uw lening aan

Na een keuze voor een leenvorm en het bedrag kunt u direct geheel online uw aanvraag doen. Hiervoor hoeft u de deur dus niet uit. Om de aanvraag zo snel mogelijk te doorlopen, houdt u de volgende gegevens bij de hand. Uw persoonlijke gegevens, Uw salarisgegevens (u vindt dit op uw loonstrook), Uw woonlasten (u vindt dit op uw bankafschrift). Deze gegevens zijn eventueel ook nodig van uw partner.

3. U ontvangt direct een offerte

Na het invoeren van uw gegevens ontvangt u direct de offerte. U kunt deze uitprinten en alles op uw gemak nalezen. Het is een offerte, dus u zit nergens aan vast.

4. Stuur de getekende offerte terug

Spreekt de offerte u aan? Dan stuurt u de getekende offerte en gevraagde documenten retour. Stuur één exemplaar van de getekende offerte altijd per post naar ons toe. Voor alle overige documenten ontvangt u een e-mail met daarin een link naar uw persoonlijke online pagina. In deze digitale omgeving wordt exact aangegeven welke documenten nodig zijn om de aanvraag definitief te beoordelen.

Stuurt u de documenten liever per post? Dat kan natuurlijk ook. De verwerking van uw aanvraag zal dan wel wat meer dagen in beslag nemen. Directa.nl, Antwoordnummer 13035, 5200 VE ’s-Hertogenbosch. Een postzegel is niet nodig.

5. Directa.nl beoordeelt uw aanvraag definitief

Aan de hand van uw aanvraag en de ingestuurde documenten beoordeelt Directa.nl uw aanvraag nogmaals op basis van haar beoordelingscriteria. We kijken onder andere of u voldoet aan alle voorwaarden voor verantwoord lenen.

6. Directa.nl maakt het geld naar u over

Zo spoedig mogelijk na de definitieve beoordeling informeren wij u over de uitslag en maken het geld over naar uw bankrekening. Bij het juist retourneren van alle gevraagde documenten kan dit binnen enkele dagen geregeld zijn.

Mocht u tijdens dit hele proces vragen hebben, dan staan onze medewerkers voor uw klaar. Bel 073-646 2556.

7. Wijzigingen persoonlijke situatie

Bij Directa.nl vinden wij het belangrijk dat uw lening past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Mocht uw financiële situatie in de toekomst veranderen dan is het belangrijk dat u contact met ons opneemt. Als het nodig is kijken wij samen met u naar een oplossing die past bij uw nieuwe financiële situatie.