Let op! Geld lenen kost geld

Auto financieren

Wilt u geld lenen voor een nieuwe auto of omdat uw auto aan vervanging toe is? Dan hebt u het liefste een lening met een voordelige rente en heldere voorwaarden. Zodat u niet teveel betaalt en vooraf meteen weet hoe het zit. Een Persoonlijke lening van Directa.nl kan voor u een goede keuze zijn.

Directa.nl is duidelijk over lenen. Daarom informeren we u graag zo volledig mogelijk over wat geld lenen bij Directa.nl inhoudt. Zo helpen we u om een verstandige beslissing te nemen. We werken zonder verborgen kosten, dus er zijn geen verrassingen. Bovendien leent u bij Directa.nl altijd tegen heldere voorwaarden en een lage rente.

Waarom een Persoonlijk lening?

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor een lening. Een Persoonlijke lening betekent dat u kiest voor een lening met zekerheid. 

Tijdens het afsluiten van een Persoonlijke lening bepaalt u in hoeveel maanden u wilt terugbetalen. U weet dus precies wanneer de lening is afgelost. Gaat u voor een korte looptijd dan zijn de totale kosten van de lening lager dan bij een lange looptijd.

Zorg er altijd voor dat de gekozen looptijd van de lening niet langer is dan de levensduur van uw aankoop. U wilt niet vastzitten aan een lening nadat u bijvoorbeeld de auto alweer hebt verkocht.

U betaalt iedere maand hetzelfde bedrag. Dit bedrag bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. De rente staat voor de hele looptijd van de lening vast. Dit betekent dat de kosten vooraf bekend zijn.

U kunt eenmaal afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen. Wilt u in de toekomst toch geld kunnen opnemen dan is een Doorlopend krediet een optie. Uiteraard wordt de looptijd daardoor langer van de lening en moet u opnieuw opgenomen bedragen ook weer aflossen.

Lees meer over onze Persoonlijke lening en ons Doorlopend krediet.