Let op! Geld lenen kost geld

Alles over geld lenen

Het online afsluiten van een Persoonlijke lening of Doorlopend krediet hoeft niet moeilijk te zijn. Maar u moet natuurlijk wel altijd eerst goed nadenken wat u wilt en waarom. Om u op weg te helpen hebben we op deze pagina zoveel mogelijk uitleg, begrippen en tips over lenen voor u verzameld. Wel zo duidelijk en daar houden we van bij Directa.nl.

Alles over lenen A - Z

Alles over geld lenen A - Z

In dit 'leen-abc' leggen we alle begrippen uit die te maken hebben met geld lenen. U vindt ze handig op alfabetische volgorde.

Meer informatie
Verantwoord geld lenen – 9 tips

Verantwoord geld lenen – 9 tips

Een lening is een financiële verantwoordelijkheid en verplichting voor de langere termijn. Een lening kiest u dus niet zomaar. Directa.nl geeft u 9 tips over verantwoord geld lenen.

Meer informatie
Veilig en slim lenen

Veilig en slim geld lenen

Directa.nl wil graag dat u op een verantwoorde manier geld kunt lenen. Daarom hebben wij enkele tips voor veilig en slim geld lenen voor u op een rijtje gezet.

Meer informatie
Verbouwing: persoonlijke lening sluiten of hypotheek verhogen?

Een Persoonlijke lening of hypotheek verhogen?

Verbouwingsplannen voor uw eigen woning? Kijk verder dan alleen uw hypotheek verhogen. Er is namelijk méér mogelijk. U leest het hier.

Meer informatie
img_lenen_auto

Geld lenen voor een auto

Een auto is vaak een dure aanschaf en wellicht hebt u het aankoopbedrag niet direct beschikbaar. Een Persoonlijke lening van Directa.nl kan u op weg helpen. U leest er hier meer over.

Meer informatie
Lening oversluiten?

Lening oversluiten?

Bent u benieuwd of uw lening goedkoper kan? Of wilt u weten wat de voor- en nadelen zijn van een lening oversluiten? U leest het hier.

Meer informatie
Hoe werkt het aanvragen van een lening?

Hoe werkt het aanvragen van een lening?

U wilt graag een lening aanvragen, maar hoe werkt het en wat gebeurt er nadat u een vrijblijvende offerte hebt aangevraagd? Leendert is financieel expert bij Directa.nl en legt u graag uit. 

Meer informatie
Boetevrij aflossen op uw lening: hoe werkt het?

Boetevrij aflossen. Hoe werkt het?

Bij Directa.nl mag u altijd eerder en kosteloos aflossen, zo veel en zo vaak als u wilt. We leggen u graag uit hoe boetevrij aflossen bij Directa.nl precies werkt.

Meer informatie