Let op! Geld lenen kost geld

Doorlopend krediet berekenen

Het berekenen van een een Doorlopend krediet kan in enkele stappen met onze handige rekentool. In één oogopslag ziet u wat u betaalt voor een Doorlopend krediet bij Directa.nl. Hebt u het gewenste bedrag van een Doorlopend krediet berekend? Vraag dan een offerte aan. Een offerte bij Directa.nl is vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.  

Doorlopend krediet berekenen:

1 Hoeveel wilt u lenen?

2 Waarvoor wilt u lenen?

721

3 Wilt u tussentijds geld op kunnen nemen binnen uw kredietlimiet?

721

Weet u het zeker?

Bij vraag 3 geeft u aan dat u geen behoefte hebt aan flexibiliteit. Een Persoonlijke lening sluit dan beter aan bij uw voorkeur.

Met een Persoonlijke lening leent u namelijk eenmalig een vast bedrag. De rente, aflossing en looptijd staan vooraf vast.

Het maximaal leenbedrag voor een Doorlopend krediet is . Met een Doorlopend krediet kunt u tot de kredietlimiet bedragen opnemen en aflossen.

Maandbedrag:
Theoretische looptijd:
Variabele debetrentevoet:
Jaarlijks kostenpercentage:
Totaal door u te betalen:
Offerte is vrijblijvend.
Tip van
Leendert

Wat u moet weten over een Doorlopend krediet

“Een Doorlopend krediet is geschikt wanneer u van te voren niet precies weet wat de kosten zijn. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing. Het geld dat u hiervoor nodig hebt, geeft u waarschijnlijk niet in één keer uit. Bij een Doorlopend krediet spreekt u dan een kredietlimiet met ons af en dat is het bedrag wat u maximaal mag lenen. U kunt dit bedrag in één keer of in delen opnemen. Het kan dus verleidend zijn om afgeloste bedragen te blijven opnemen. Ben er wel van bewust dat u het krediet een keer volledig moet aflossen. Het is daarom verstandig om voor uzelf het (exacte) leendoel en een streefdatum voor de aflossing van het Doorlopend krediet te bepalen. Zo leent u nooit meer en langer dan nodig is”.

Tip van Leendert

Directa.nl is expert op het gebied van online geld lenen

Al ruim 20 jaar helpt Directa.nl klanten aan een passende en voordelige lening. Directa.nl staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en hebben wij een vergunning voor het aanbieden van krediet. Daarnaast is Directa.nl aangesloten bij de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Dit betekent dat Directa.nl zicht houdt aan de VFN-gedragscode: het bieden van heldere informatie en voorwaarden over onze leningen en het verstrekken van verantwoorde leningen aan consumenten. Lees meer over wie Directa.nl

10 redenen om te lenen bij Directa.nl

Geld lenen doet u niet iedere dag. Daarom wilt u precies weten waar u aan toe bent voordat u een Doorlopend krediet afsluit. Directa.nl is eerlijk en helder over geld lenen. Geen addertjes onder het gras, geen verborgen kosten, maar wel heldere voorwaarden. Bovendien kunt u bij Directa.nl een Doorlopend krediet altijd boetevrij aflossen, zo vaak en zo veel als u wilt. Meer weten over Directa.nl? Lees hier de 10 voordelen van geld lenen bij Directa.nl.

Bij Directa.nl vraagt u uw Doorlopend krediet volledig online aan

We adviseren u daarbij niet, maar informeren u wel graag zo volledig mogelijk over wat lenen voor u betekent. U kiest dus zelf welke lening het beste past in uw persoonlijke en financiële situatie. Ook berekent u via onze handige rekentool de kosten voor een Persoonlijke Lening of een Doorlopend krediet. Hebt u de gewenste lening berekend? Dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte voor een lening bij Directa.nl aanvragen. Met een offerte van Directa.nl zit u nergens aan vast. Lees meer over hoe een lening aanvragen werkt bij Directa.nl

Doorlopend krediet oversluiten

Een te duur Doorlopend krediet? U kunt uw Doorlopend krediet gratis oversluiten bij Directa.nl. Zo profiteert u van een lage rente en kunt u moeiteloos honderden euro’s per jaar besparen.

Daarom Directa.nl

  • Uw lening volledig online aanvragen
  • Onze hoge klantwaardering
  • Boetevrij aflossen
  • Voordelige rentes vanaf 5,5%

Hoe werkt geld lenen bij Directa.nl

Klanten beoordelen ons met een 8,8

Iedereen wil graag betrouwbaar en verantwoord lenen. Via de onafhankelijke reviewwebsite Kiyoh krijgt Directa.nl een hoog cijfer voor service. Dit cijfer is gebaseerd op meer dan 360 beoordelingen.


Lees hier alle klantervaringen